Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lenne igény Kisvárdán (...

Lenne igény Kisvárdán ( szabolcs megye) animés/mangás bolt??

Figyelt kérdés

sziasztok. sokat gondolkoztam és mivel szabolcs mgyében nincs semmi animés bolt. igy gondoltam hogy nyíthatnék egyet kisvárdán(az lenne legközelebb hozzám).persze lenne hozzá webárúház is mivel szabolcs megye ezen részén nincs olyan sok anime rajongo... igény szerint lenne angol/japán nyelvú manga, figurák, CD-k... mit gondoltok róla?

22/L

2023. jún. 28. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha megvan az ehhez szükséges kezdőtőkéd, azt fordítsd inkább másra, jobban jársz.
2023. jún. 28. 19:05
 2/11 A kérdező kommentje:
miért is? bocsi ha bunkon hangzik ,csak kiváncsi vagyok miért gondolod így.
2023. jún. 28. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, annyi biztos nem, hogy ne legyen veszteséges.
2023. jún. 28. 21:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen. Kevés rá az igény. Mivel az egyik legszegényebb megye, itt nem fognak neked ezért fizetni annyian, hogy megérje, mikor simán neten megnézik ingyen vagy letorrentezik ami kell nekik. Errefelé az emberek 90%-a nem költ ilyesmire mert nincs pénz.
2023. jún. 29. 01:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy nagyon szeretett animém ovát kapott a múlt hónapban. Megnéztem az árát kíváncsiságból, körülbelül 30.000-35.000 forint magyar pénzben a standard verzió hozzá. Ehhez még add hozzá a szállítást, meg a többi behozatali költséget is. De így még nincs is rajta egy forint nyereséged sem. 😅
2023. jún. 29. 11:19
 6/11 A kérdező kommentje:

csak akkor kerül annyiba ha magánszemélyként veszed meg. A kereskedői ár olcsóbb...

A kérdésem nem véresen komolyan kell venni, csak kíváncsi voltam. Egyébként fb-on sok olyan magyar csoport van ahol 20-30 ezerért vesznek dbz/animés kártyákat.....

2023. jún. 29. 11:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Mint írtam csak kíváncsi voltam/vagyok hogy lenne rá igény. És mielőtt írnátok hogy mi hogy működik. Tudom hogy működnek a kereskedelmi dolgok épp benne dolgozom. Köszönöm az értelmes válaszokat 🤗
2023. jún. 29. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"csak akkor kerül annyiba ha magánszemélyként veszed meg. A kereskedői ár

olcsóbb..."

A kereskedőknél azért olcsóbb egyes termékek, mert nagy tételben veszik. Szóval igen, ha 10 ezer darabot rendelsz mindenből, akkor te is olcsóbban tudod adni.

Kérdés hogy van-e erre több milliárd forintod.

2023. jún. 29. 12:28
 9/11 A kérdező kommentje:

#8.

Tisztában vagyok vele hogy nagyker áron nem egy darabot kellene rendelnem.... De a 10 ezer a minimum limit...

Pl. Ha te be mész egy boltba ott sem mindenből 10 ezer van. De értem mire gondolsz.

Miattad utánna olvastam és a legtöbb anime/asia nagyker oldalon 100-500db a minimum. Attol függ hogy mit rendel a kereskedő

2023. jún. 29. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak minimummal nem lesznek annyival kisebb áraid. Akkor tudsz lényegesen alacsonyabb árat adni, ha lényegesen nagyobb tételt rendelsz, ezért mondtam a 10 ezer darabot.

2023. jún. 29. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!