Lenne igény Kisvárdán ( szabolcs megye) animés/mangás bolt??
sziasztok. sokat gondolkoztam és mivel szabolcs mgyében nincs semmi animés bolt. igy gondoltam hogy nyíthatnék egyet kisvárdán(az lenne legközelebb hozzám).persze lenne hozzá webárúház is mivel szabolcs megye ezen részén nincs olyan sok anime rajongo... igény szerint lenne angol/japán nyelvú manga, figurák, CD-k... mit gondoltok róla?
22/L
csak akkor kerül annyiba ha magánszemélyként veszed meg. A kereskedői ár olcsóbb...
A kérdésem nem véresen komolyan kell venni, csak kíváncsi voltam. Egyébként fb-on sok olyan magyar csoport van ahol 20-30 ezerért vesznek dbz/animés kártyákat.....
"csak akkor kerül annyiba ha magánszemélyként veszed meg. A kereskedői ár
olcsóbb..."
A kereskedőknél azért olcsóbb egyes termékek, mert nagy tételben veszik. Szóval igen, ha 10 ezer darabot rendelsz mindenből, akkor te is olcsóbban tudod adni.
Kérdés hogy van-e erre több milliárd forintod.
#8.
Tisztában vagyok vele hogy nagyker áron nem egy darabot kellene rendelnem.... De a 10 ezer a minimum limit...
Pl. Ha te be mész egy boltba ott sem mindenből 10 ezer van. De értem mire gondolsz.
Miattad utánna olvastam és a legtöbb anime/asia nagyker oldalon 100-500db a minimum. Attol függ hogy mit rendel a kereskedő
Csak minimummal nem lesznek annyival kisebb áraid. Akkor tudsz lényegesen alacsonyabb árat adni, ha lényegesen nagyobb tételt rendelsz, ezért mondtam a 10 ezer darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!