Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlana valaki egy nem...

Ajánlana valaki egy nem hardcore animésnek valamit?

Figyelt kérdés

Nem nagyon néztem animét, a Death Note nagyon tetszett, Attack on Titant is elkezdtem, de amikor nem epic volt akkor már túl japán volt nekem.

Fontos lenne nekem, hogy magyar szinkronnal elérhető legyen. Nem az ilyen verekedős anime érdekel, hanem ami rohadtul epic, van benne szerelem s miegymás.

Értékelnék valamit ami újabb és nem nagyon régi.

2023. jún. 25. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Nem írtad, pontosabban melyik évad legyen a határ, szóval ettől függetlenül ajánlok, de szólnék előre, nincs túl sok animesorozat magyarra szinkronizálva... A 21.századiak közül talán, ha száz darab, vagy ötven sori, meg kb 50 animemozi...

Ami romantikus is némileg:

Koe no katachi: animemozi, tudtommal van hozzá magyar szinkron. Középsulis osztályba érkezik egy siket csaj. Hogyan fogadják? Van benne némi romantika is. Talán mondható epic-nek, lévén egy siket diák nem átlagos jelenség.

Watashi ga motenai no wa: egy lúzer tinicsajról szól, aki folyton bénázik. Kínosan vicces. Nem tudom, pontosan mit értesz epic alatt, ez nem biztos, hogy ilyen, totál hétköznapi.

Lovely Complex: romkom, azaz romantikus komédia, egy alacsony srác és egy langaléta, magas csaj haverok, kérdés, hogy összejönnek-e. Egyszerű sori, vicces, aranyos, kamaszos. Vannak benne epic jelenetek, de ez is inkább hétköznapi.

(Mindenesetre a japán szinkron felülmúlhatatlanm, általánosan. Kár, hogy olyan téged nem izgat, pedig irdatlan sok magyar feliratos anime létezik, ezrével.)

2023. jún. 25. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudok olyan animét ajánlani ami ne lenne japános. Bocs.
2023. jún. 26. 14:15
 3/4 Tevenyereggyarto ***** válasza:
10%
Bocsánat ,hogy nem közvetlenül a kérdésre válaszolok de mire gondolsz az alatt ,hogy “túl japános volt” az AoT mikor épp nem epic volt? Az egy kimondottan nem “tipikus japános” anime, sokkal több benne az inkább Európára (azon belül is az északi népekre) való hajazás mint a japánra.
2023. jún. 27. 04:39
 4/4 anonim válasza:
Szerintem adj a fullmetal alchemist brotherhood-nak egy esélyt.
2023. júl. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!