Miért ennyire kínosan gáz a Naruto Boruto sorozat?
szerintem szánalmas az egész boruto sorozat, nem hiába nem dolgozott rajta az eredeti mangaka, bár pontos adatot nem tudok, de tudtommal a boruto movie után tért vissza dolgozni rá, addig az asszisztense vitte
számomra a karakterek nagyon rosszak, az ellenségek ereje és személyiségük fantáziátlanok a naruto sorozathoz képest, az hogy próbálják az alap szituációt másolni a narutoról hát elég rossz, arról meg ne is beszéljünk hogy a két fő karaktert a naurotól le gyengítették csak azért mert nem ők a főszereplők, szánalmas az egész, csak a pénz miatt készítették a borutot, nem másért
Mert bármi ami ilyen hosszúra van nyújtva, óhatatlanul átmegy power ceepingbe, ahogy mindenki egyre erősebb lesz. Az eredeti Narutoban mèg volt taktikázás, aztan már csak a " ki dob nagyobb egzotikus nevű energiagömböt" nèpi játèk megy.
Gyakorlatilag az egèsz szereplőgárda nindzsaruhába öltöztetett varázsló. Muszáj a règi karaktereket legyengìteni, különben az újak esèlytelenek lennènek.
Csak a neve viszi előre már az egèsz vackot.
Én valahogy nem értem az egész Boruto dolgot. Tehát vége lett a shippudennel a nagy háborúnak....ok...de utána meg mindneki kangörcsöt kapott és felcsinált mindneki mindenkit, potyogtak a gyerekek, mindneki idősebb lett....de mi a francért nem tudták a nagy harc vége után egész egyszerűen csak normálisan folytatni a naruto shippudent.
Naruto hirtelen hokage lett, de addig...mi történt vele, megnőtt, Konohába meg bejött a legújabb iphone 14 pro max s, szar az egész úgy ahogy van, miért nem tudtak normálisan folytatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!