Milyen animek vannak, amik idősebb férfi és fiatal lány szerelméről szólnak?
40+-os férfi + fiatal lány:
Koi wa Ameagari no You ni
Ristorante Paradiso
30 alatti férfi + fiatal lány:
Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.
Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui
Számos anime létezik arról, hogy diák szerelmes a tanárába, mivel a japán világ a művészetben kiéli a tabut, nem fojtja el, így a valóságban általában nem kell bíbelődni evvel, sem képmutatóskodniuk, ellenben a jenkik zömével.
Viszont én nem sok ilyet láttam, csak tudom, hogy számos diák-tanár szerelmi történet létezik animében.
Egy beugrott, ebben viszonzatlan a szerelem a 8 éves lány részéről, habár nem fekete-fehér a világ. A tanárbácsi ugyanis próbálja gyengéden fogadni a 8 éves kislány közeledését annak ellenére, hogy semmit nem akar tőle (de megbntani se akarja érzelmeit), aki 8 éves kislány a kisdiákja, utóbbi viszont rendkívül csintalan, szexpoénjaival zaklatja a tarnárbácsit, olykor pofátlanul:
Kodomo no jikan
Kodomo no jikan - Ni Gakki (ez a folytatása, néhány résszel toldja meg).
A Kodomo no jikan olykor drámai színezetű, a halál témája, az apa / anya nélkülözése, és traumák is megjelennek, habár sokkal inkább ecchi vígjáték. Rin-chan apukát lát a tanárbácsiban, ezért hecceli folyton.
(Ellenben felnőtt nő - fiatal fiús animéket részben, vagy egészében láttam hármat:
Kuzu no honkai - ez nem igazán jött be, felszínes másolata a való világnak, semmi többlet;
Kotonoha no Niwa - ez csodálatos grafikájú és történetű;
Onegai Teacher - régi, nem túl szép grafikájú, és más okoból is néhány rész után beleúntam.)
Hige wo Soru amit keresel mindenféleképpen.
Ez mellé talán a Kuzu no Honkai de az nem való mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!