Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime lehet? Márha...

Ez melyik anime lehet? Márha volt ilyen?

Figyelt kérdés
Arra emlékszek, hogy mindig kb este 8 kor ment a tv ben, és azon idegeskedtem, hogy már megint ez a vacak megy. Az intrójában pár gyerek mászkált házak tetején, naplementében, mint a macskarisztokraták. Meg volt még benne valami fehér kutya barna foltokkal, de a színére nem esküdnék meg. Azt tudom, hogy vagy a kutyának, vagy az egyik szereplőnek Aro volt a neve, mint az a márka.

2023. jún. 11. 20:42
 1/10 A kérdező kommentje:
U. I. talán olyan 2011-12 környékén láthattam...
2023. jún. 11. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
14%

Angolul Fire Force, magyar nyelven "En'en no Shouboutai" címen találod meg videán, de csak a felirat magyar. Belinkelek egy részt, hátha ez lesz az. Én csak az intróról gondolom, hogy ez, ami kb a 4. perctől jön.

[link]

2023. júl. 27. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tévében láttad, akkor biztos nem az az anime, amit a #2 válaszoló írt.
2023. júl. 28. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Miért is ne lehetne? Az intrója teljesen megegyezik azzal, amit leírt a kérdező. Miféle okból nem közvetíthette volna a tv? A felirat miatt gondolod? Valószínűleg valahol fellelhető szinkronosan is, de én most csak ezt találtam.
2023. júl. 28. 00:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az Enen o Shouboutait nem közvetítette a tv. Nincs szinkronos változat belőle.
2023. júl. 28. 08:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor passz.
2023. júl. 28. 12:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez tényleg nem az :(. Nemrég amúgy szembejött velem youtubeon, olyan 3 éve talán, de akkor meg nem foglalkoztam vele, hogy mi lehet az... Csak most jutott eszembe
2023. júl. 30. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Mikor mehetett a tv-ben? Kb melyik évben láthattad először?
2023. aug. 7. 05:57
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Látom nagyon szeret a sok gyökér lepontozni, bár a választ még ők sem tudják.
2023. aug. 7. 08:36
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as vagyok bocs nem láttam, hogy írtad 2011-12 talán. Bocsi. Ettől függetlenül fogalmam sincs. Több info kellene róla.
2023. aug. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!