A Yu yu hakusho-ból az alábbi szereplők közül ki a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 16:54
A kérdező szavazást indított:
Kuwabara
Kurama
Genkai
Hiei
Yusuke
26 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nem láttam sokat a Yu Yu Hakushóból de eddig Hiei :)
2/8 anonim válasza:
Az alabbiakból Genkai, de összességében a fiatalabbik (az izmos) Toguro. Az egyik ha nem a legjobban megírt anime karakter. Akinek harcai is inkább ideológiaiak elég mély jelentéssel mintsem látványra alapulnak.
3/8 anonim válasza:
Kurama lesz az örök favorit, de nagyon szeretem a fő négyest, Genkai-t, a fiatalabb Togurot és Botant meg Koenmat is :)
4/8 anonim válasza:
Első anime volt amit láttam. És hát Yusuke örök favorit.
6/8 anonim válasza:
A kedvenc animem, és ez volt az első anime amit néztem, szerintem hihetetlen jó forgatókönyve van, nincsenek benne üres járatok, felesleges dolgok, érdekes és tanulságos maga az egész. Egy dolgot rosszallok benne, hogy rövid volt, és még nagyon sok rész lett volna benne, de ezért is foglal számomra ilyen nagy jelentőséget, mert végülis nem csináltak belőle egy ezer részes disznóólt.
Nekem a kedvencem Hiei volt, tetszett a titokzatossága, maga az egész karakter, a másik kedvencem Mukuro volt, benne az tetszett, hogy női karakter és mégis olyan erős, a harmadik Kuwabara volt, sok komikus jelenetet alkottak vele.
7/8 anonim válasza:
Hiei de közel van Yusuke is de ahogy a kettes írta akár lehetne ő is az első Toguro.
8/8 Saxpianikon válasza:
Nekem Toguro a kedvenc karakterem, utána Hiei, utána talán Kurama, majd Yusuke, de Hiei után a többi karakter sorrendje egy milliméteren múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!