Classroom of the elite anime körül miért van ekkora hype?
A főszereplő karakter tényleg annyira nagy szívtelen manipulátor?
Igaz csak 4 részt láttam az első évadból, de nem tudom mi fog kisülni belőlle 🤔.
Láttam egy listát ahol egy lapon emlegették a srácot Johan Liebert (Monster), (Code Geass) Leoluch és Light (Death Note) karakterekkel.
Tényleg ennyire nagy arc lenne? De miért? Jöhet spoiler is.
Igen az.
Valószínűleg azért, mert egy nagyon jó anime.
Ajánlom, hogy folytasd, mert később indul inkább be, és fogod jobban megérteni a dolgokat.
"Valószínűleg azért, mert egy nagyon jó anime."
Na, azért ne túlozzunk. Az első évad jó, nem nagyon jó, de jó, vagyis átlagon felüli.
A második évad, hát... a végét leszámítva kifejezetten gyenge. A pacing, az animáció, minden lényegesen gyengébb, mint az első évadban.
Kiválónak nem mondanám, de erősen az átlag felett van az anime. Az első évadot 2x végig néztem, ami nálam ritka- szóval szerintem mindenképp megéri végig nézni.
A főszereplő karakter nekem nagyon ellenszenves, mert tényleg egy igazi pszichopata, de a karaktere jól működteti, alakítja a történet dinamikáját.
Code Geass-ról, Monsterről nem tudok nyilatkozni. De a Death Note-hoz nem hasonlítanám. Nem mintha nem lenne a főszereplő karakter és az alapsztori közt hasonlóság, de a Death Note, azért egy másik színvonal.
"de a Death Note, azért egy másik színvonal"
Egyébként a másik kettő is másik színvonal. Azon a listán, amiről beszél, nagyon felmagasztalták.
Az az utóbbi idők animéi között ahol az isekaiok meg shounenek vannak túlnyomó többségben kiemelkedik mert ritka az ilyen főkoncepciójú és tematikájú anime.
Összességében nem nagy szám, ez is egy felejthető anime ami miután lefut már emlékezni sem fognak rá pár hónap múlva, nem olyan mint a death note vagy a code geass esetében hogy ennyi év után is beszélnek róla. Inkább arról van szó hogy az utóbbi szezonokban rengeteg klishés szart dobtak a piacra és ez egy felüdülés ahhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!