Milyen olyan ferfi idol animék vannak amik levannak fordítva végig?
Szeretem ezeket nézni de félak mar mindet láttám ami magyar felirattal elérhetö, szóval kiváncsi lennék van e még csak én nem tudok róla.
Itt a 2000es évekbeli moderg grafikájuakra gondolok.
Csak olyan ami magyar feliratos és be van fejezve.
Kevés benne agusztustalan CGI.
Amiket láttam (hirtelen eszembejutnak)
Utano princes sama
Idolis 7 (nem ártana ha valaki folytataná végre es nem csak a levegőben lóg, hogy majd
..)
B project
Dream festival
Visual prison (tudom ez nem feletétlen idol)
Rapp parbaj abime aminek idén lesz folytatasa.
Csúnya kislány két idol tini nem tudom a címét szőke meg kékhajú
Dynamic chord
Idol mester
Margin kiss kara big bang
Bakumatsu rock
Hight school star musical
Magic kyu
Tanulj meg angolul és máris nem kell magyar felíratra várj. De komolyan, én is angolul nézem meg részeket a kijövetelük napján, semmi kedvem napokat(jobb esetben) vagy heteket/hónapokat várnom mire jön magyar sub. Magyarul ma már csak akkor nézek ha épp régebbi anime-t találok ami már rég lefutott és van felirata(de nem követelmény hogy legyen, angolul is megnézem ha érdekel).
Illetve direkt férfi idol-os anime-kre nem nagyon van kereslet. A magyar otaku-k kb 80%-a férfi és ők biza nem férfiakra kiváncsiak. :D
Nem kérek az ilyen megjegyzésekből...
Javaslatokat kérék, esetleg van olyan amit oldalakon lehet csak látni és feliratos?
Valaki?
Hát pedig csak ilyent kapsz majd. Ma már alap az angol nyelvtudás. Angol a VILÁGNYELV...
Ha még vannak is ilyen anime-k amiket keresel, HA vannak, akkor is örülhetsz HA egyáltalán angolra lefordították. Mint mondtam a férfi idol-os anime-kre idehaza nincs igény, max a Yaoi-fan tinilányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!