Naruto fanok. Szerintetek is megérdemelt volna egy ilyen minőségű animációt az anime?
Nekem ez annyira nem tetszik. De persze a Naruto az egyik kedvencem, úgyhogy szívesen újranézném "ránfellvarva".
Ez a minőság már jobban bejön egyébként: https://www.youtube.com/watch?v=QczGoCmX-pI
A Naruto-val sokkal nagyobb gondok vannak/voltak, mint az animációja, ami egyébként jó pár harcnál elég szép volt.
"az "Anime" animáció, az olyan, mint a valóság, pedig mégis rajzolt"
Ugyanazokról a nagy fejű, nagy szemű karakterekről beszélünk? A valóságban kinek van akkora szeme, mint az öklöm? Vagy nem értem. Az anime klasszikus stílusa nem a realisztikusabb Psycho-Pass - ahol egyéként így is vannak nagyobb testrészeik -, hanem mondjuk egy Angel Beats.
Akkor meg egyáltalán nem értem a problémát. Azt mondod, hogy az animáció nem számít, ami azt jelenti ,hogy ez az animáció is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!