Felnőtt animét (seinen) ajánlatok, amely road movie, vagy másfajta kaland elsősorban? Shoujo Shuumatsu Ryokou -szerű anime főleg?(Minimális rivalizálás /harc /akció esetleg belefér.)
Ezek kivételével érdekel (lista, ABC rendű; a két link ugyanaz; ha az egyik nem működne, ott a másik):
Hangsúlyoznám, a lehető legtávolabb álljon a harcolástól, rivalizálástól. Köszi előre is nektek.
Lehetőleg fantasy jellege se legyen, vagy ha mégis, akkor a részemről egy némileg dark-fantasy beütés nem gond.
Sora yori mo tooi basho
(A place further than the Universe)
Gondolkoztam mit lehetne erről írni ajánlóként, de ez a magyar nyelvű ajánló piszok jól összefoglalja, 12 és fél perces.
Megnéztem, nincs a listádon.
Ezek alapján tudom ajánlani a Kino no Tabi-t.
Van egy 13 részes 2003-as verziója, amihez van külön 3 extra OVA és van egy 2017-es feldolgozása is.
A legtöbben a régi verziót ajánlják, de nekem mindkettő tetszett és kevés az átfedés a kettő között, úgyhogy az összeset ajánlani tudom.
Eredeti:
Extrák:
Új (2017):
Egyébként szerintem a listád is sokkal átláthatóbb lenne, ha egy ilyen oldalon vezetnéd. MAL-on ( [link] kívül jó még az AniList ( [link] illetve ha nem tudsz angolul, van még az AnimeAddicts ( [link] is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!