Hol szoktatok animèt nézni? Online, torrent vagy streaming szolgáltatónál?
A fansub csapatok saját kiadású videóit töltöm le. Amióta az Animeaddicts feladta a felirat gyűjtő funkcióját, azóta nem túl jó a helyzet magyar fansub terén, nehezebb rátalálni, hogy ki mit fordít, ilyenkor jön a torrent.
A különféle videómegosztókra feltöltős online módszer számomra teljesen élhetetlen, kritikán aluli minőséget ad vissza, és van hogy el se indul reklámblokkoló mellett, szóval ez teljesen kuka.
Legális streamingen meg elég kicsi a kínálat, legalábbis itthon, ezért nem igazán működik jelenleg.
Magyaranime.hu oldalon szinte minden anime fenn van, hátrány hogy csak online lehet nézni, felirat letöltés nincs, videó letöltés csak pár animénél, többségében csak online nézhető.
De hogy kérdésedre válaszoljak, én torrentezni szoktam az animéket, ncore-ról töltöm elsődlegesen ha épp fenn van, semmit nem nézek online, ha nincs fenn nocre-on az adott anime, akkor fansub csapatok oldaláról gyűjtöm be a feliratot, és nyaa - sukebei.nyaa.si oldalról a videó forrást
ha nagyon de nagyon nem találok magyar feliratot a dolgokhoz külön letölthetően, akkor fordulok a magyaranime.hu oldalra, ahol böngésző addonnal letöltöm az adott videót az oldalról
Főleg azért nem szeretek online nézni semmit se mert már megszoktam az adott videó lejátszó programot ami a gépen van és szeretem azzal nézni a dolgokat, sok beállítás van amivel finomítom az adott videót (szín, felirat, hang beállítások)
nem reklámozni akarom a magyaranime.hu -t, de ott a legújabb animék is fenn vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!