Mennyire problémás, ha nálam fiatalabb anime karakterekre simpelek?
Az hogy "nálam fiatalabb" nem értelmezhető olyasminél, ami nem létezik.
Az animekaraktereknek nincs koruk. A kinézetük meg legtöbbször köszönő viszonyban sincs azzal, hogy sztori szerint mennyi idősek, vagy hogy hogyan viselkednek.
Szóval a kérdés értelmezhetetlen.
Jajj ez elég félreérthető volt, lehet magyarázatra szorult volna a kérdés, ez az én hibám.
Semmi szexuális jellegű dologról nince szó, csupán arra céloztam ezzel, hogy gond-e (közvélemény szerint), ha nálam 1 vagy 2 évvel fiatalabb animált karakterek is (leginkább japán anime karakterek) megtetszenek és úgymond gyengéd érzelmeket táplálok irántuk.
16 éves lány vagyok, szóval #4 válasza értelmezhetetlen lenne.
én is keresem erre a választ azért találtam meg a kérdést XD csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon nem vagy ezzel egyedül, ráadásul én már 19 vagyok, most végeztem a gimiben, asszem lesz egy kisebb identitás krízisem ezzel a gimis animekaraktereket szeretek dologgal. remélem amúgy, hogy nincs ezzel nagy gond, mert ha van, akkor nagyoon sokan defektesek vagyunk xd amúgy ha a személyisége is nagyban belejátszik abba, hogy megfog, és olyan személyisége van, hogy pl nem az a kedvenc tevékenysége, hogy homokozóban játszik (most ez egy túlzó példa, de érted) akkor szerintem nincs gond, plusz ha a valóságban viszont a veled egykorú fiúk jönnek be akkor meg pláne nincs
na asszem meg is válaszoltam magunknak a kérdést xd remélem segítettem, legyen további szép animékben gazdag napod <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!