Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animéket nézel Húsvétkor?

Milyen animéket nézel Húsvétkor?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 9. 08:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
10-es te a pélót szakdolgozatnak hívod? Hívták már sok mindennek azok, akik youri on ice-ra verik, de szakdolgozatnak még nem.
2023. ápr. 11. 06:12
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

"Milyen lowlife nobody az, aki húsvétkor animet néz, ahelyett, hogy együtt inna a haverokkal"

Mondjuk egyértelműen nem annyira lowlife, mint az, akinek inni kell, hogy a haverjaival szórakozni tudjun.

Arról két dolgot lehet elmondani. Egyrészt, nincsenek igazi haverjai, mert igaziakkal nem kell inni, hogy szórakozz.

Másrészt, elég élettelen, mert csak egyféleképpen tud kikapcsolódni.

"ahelyett, hogy magyar rajzfilmeket nézne"

Mondj az elmúlt 3 évből olyan magyar rajzfilmet, ami nem nézi teljesen hülyének a nézőt. Nem tudsz.

Az animét nem csak azért nézik, mert külföldi, hanem mert sokszor a kifejezetten gyerekeknek készült művek is fényévekkel értelmesebbek, mint nyugaton a felnőtteknek készültek.

"Aki húsvétkor nem iszik, az nem magyar!"

Inkább nem alkoholista, nem úgy, mint te.

"hagyományok!"

Mi alapján csak ezt a hagyományt követed? Boszorkányégetést vagy emberáldozatot miért nem csinálsz, ha már annyira hagyománykövető akarsz lenni?

Kicsit se szánalmas, hogy ezt hazudod, hogy hagyományokról szól, közben pedig igazából csak agyatlanul követed a tömeget, mint valami birka.

Ha az lenne a hagyomány, akkor te kútba is ugranál...

2023. ápr. 11. 09:24
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Elkezdtem a Wataten!-t,valamint belenéztem a Tomo-chan is a girl!-be.

Off: A #2-es(meg a többi válasza) szerintem sima troll.

Amúgy pont most van értelmes magyar rajzfilm a mozikban: Kojot négy lelke.

2023. ápr. 11. 12:05
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

"Amúgy pont most van értelmes magyar rajzfilm a mozikban: Kojot négy lelke."

Látni nem láttam, de az alapján, ami a neten van, legjobb esetben is csak határeset.

Úgy ért el 7.9 pontot IMDb-n, hogy a magyarok telespam-elték 10 ponttal.

Ha pedig ez igaz, akkor 7 pont aláteszem, ami pedig már nem valami erős.

2023. ápr. 11. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem láttam,csak azok alapján neveztem értelmesnek,amit én olvastam róla. Majd lehet,megnézem,bár annyira nem mozgat ez az indiános világ.

2023. ápr. 11. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

Sword Art Online minden mennyiségben!

Illetve sokadjára nézem újra a Spirited Away-t.

2023. ápr. 11. 16:52
 17/19 anonim ***** válasza:
15%

Kicsit se szánalmas, hogy ezt hazudod, hogy hagyományokról szól, közben pedig igazából csak agyatlanul követed a tömeget, mint valami birka.

aha... mint azok az agyatlanok, akik felhájpolt japán kommerszt bámulnak?

2023. ápr. 11. 18:50
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

"aha... mint azok az agyatlanok, akik felhájpolt japán kommerszt bámulnak?"

Ez több sebből is vérzik, ami neked is feltűnt volna egy bizonyos szellemi szint felett már a mondat leírása közben.

A tömeget itt többségként értettem, ami a szövegkontextusából ki is derült, viszont ezzel szemben az animéket még mindig egy kisebbség fogyasztja, így ezt nem igazán lehet megfogalmazni jelenleg anime nézéssel szemben.

Következő probléma, te megpróbálsz összehasonlítani egy olyan tevékenységet, aminek a szellemi tartalmának minőségéről nem tudunk semmit egy olyannal, ahol tudjuk. Sosem lesz a magas kultúra része, hogy részegre iszod magad, miközben a fociról beszélgetsz, viszont tartalomfogyasztás esetén - és itt nem csak animéről van szó - lehet magas kultúrához tartozó műveket fogyasztani.

A harmadik probléma, hogy még csak az sem igaz, amit az animéről állítasz, és ez azt jelenti, hogy fogalmad sincs miről beszélsz, ami réd nézve elég kínos.

A helyzet az, hogy az animék átlag minősége rég magasabban van, mint a nyugati tartalmaké és pont ezért fordult el magas kultúrát fogyasztó réteg és kezdett animét nézni.

Nem igazán lehet összehasonlítani sem, amikor anime opening-ek mélyebbek, mint sokszor egy-egy teljes film, ami felkapott lett nyugaton. Ahogy fiatal korosztálynak szóló műsorok is mélyebb tartalommal rendelkezik animék közt, mint nyugaton felnőtteknek szóló filmek.

Bizony, az hogy nem akarunk tanítani a gyerekeknek, társadalomnak semmit ezen műveken keresztül, az a nyugat hibája, és azért mert felháborodsz, hogy te még ezt se fogtad fel, nem fogsz senkit megsérteni, csak magadat lejáratni.

2023. ápr. 12. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Rettentően ódivatú dogma és egyben így beszólni gusztustalan, hogy hagyomány miatt mit "kell" csinálni. Nem, nem kell! Én sem követek ünnepi hagyományokat és Magyarországon magyar beszéddel élve magyar vagyok!

Egyébként akár családi-baráti találkozások mellett is lehet plusz ideje animét nézni. Nem zárja ki egymást. Magyar ünnep nem azt jelenti, hogy ne nézzünk bekuckózva animét. Fuh, nagyon gusztustalan volt ez!!

34/F

2023. ápr. 19. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!