Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez melyik anime lehetett?

Ez melyik anime lehetett?

Figyelt kérdés

Üdv. Régebben elkezdtem nézni 1 anime-t és most újra szeretném nézni, de sajnos a címére már nem emlékszem.

Adott 1 srác aki képe akarva(vagy akaratlanul?) visszaugrálni a múltba ha valami történik vele/körülötte. Azzal kezdődik a story ha jól rémlik hogy rá akarnak verni 1 gyilkosságot amit nem is ö követett el. ha jól rémlik az anyját találták holtan. Ahhoz hogy ezt megoldja egésszen kiskoráig(kb 8-12 éves) vissza kell mennie és 1 lányt megmentenie az elrablástól mert valahogy ahhoz a tetteshez kapcsolodott ez amivel most vádolják.

Néhol lehet rosszul emlékszem de dióhéjban ez lenne ami alapján szeretném megtalálni. Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat.

2023. ápr. 2. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Boku dake ga Inai Machi (Erased)

Konkrétan 2. kedvenc animém, abszolút zseniális alkotás!

2023. ápr. 2. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. valóban ez az!! Máris nekikezdek.

Azt még megkérdezhetem hogyha ez a második akkor melyik az első? Illetve hasonló jellegű animéket esetleg tudnál ajánlani?

2023. ápr. 2. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az első anime a Hunter x Hunter és tudom sokan lepontoznának ezért, de őszintén mondom, a karakterek, a képességek, a történet, a mondanivalója, a zenéi, a látványvilága és maga az anime világa egyszerűen egy mestermű.

Nem akarom bővebben kifejteni miért, mert tudom hogy vannak hasonlóan jó animék, de én eddig 3 anime sorozatra adtam 10/10-es pontozást:

1. Hunter x Hunter

2. Erased

3. Vinland Saga

Erased-hez hasonló animék:

- A Silent Voice - Tudom ez anime film, de számomra leginkább erre hasonlít.

- Parasyte: The Maxim - Egy kicsit talán morbidnak mondható egyes részekben, de történetét tekintve hasonlóan hatott mint az Erased.

- Re:ZERO Starting Life in Another World - Ez is hasonló, de számomra elég ingadozó volt, vannak nagyon jó részei, de vannak unalmasnak mondhatóak is, ebből szerintem többet is kilehetett volna hozni, az első évadot 9/10-re értékeltem.

Ezeken kívül még a Tower of God című animét tudnám ajánlani, habár ezt már nem tudom az Erased-hez hasonlítani semmiben. Elsőre nagyon furcsa rajzolása lesz, de megéri végignézni.

2023. ápr. 2. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem. köszönöm szépen. Én zöld pacsit adtam erre is. :)

Hunter x Hunter-t is elkezdtem korábban csak sajnos az is megakadt. xD Most hogy lesz szabadidőm tervezek potolni. Arra emlékszem hogy valami 200 szintes toronynál hagytam abba ahol harcolni kellett szinteken a továbbjutásért. DE meg ne kérdezd hogy ez melyik rész volt.

Az ajánlásokat is köszönöm. A SIlent Voice-val már 1 ideje szemezek, de ez megerősített akkor hogy megérné.

Parasyte és ReZero-t már volt szerencsén végignézni. a Tower of God is rémlik, annak majd utána nézek de mintha azt is láttam volna már. :)

2023. ápr. 2. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!