Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Való életben vannak hasonló...

Való életben vannak hasonló lányok mint Nagatoro vagy Uzaki-chan?

Figyelt kérdés

A következő két anime főszereplőiről van szó:

Ijiranaide, Nagatoro-san

Uzaki-chan wa asobitai

Szerintetek tényleg van olyan csaj, aki így viselkedik, mint ők?

2023. ápr. 1. 18:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb korosztály vagyok. Mivel általánosságban érdeklődtél, nem pont a mai korról, azt mondom neked, a 20.század tinilányainak egy része Magyarországon sokszor nagyon is Nagatoro-szerű volt. A Nagatoro első évada nekem pont azért tetszett, mert felidézte a kamaszkoromat, a tinilányok közül a vagányabbak hogyan szívattak engem szexpoénokkal. Bár volt egy kivételes csaj is, aki pont, hogy nem szivatott ezekkel, hanem oldani próbálta szexviccekkel a szégyenlősségemet. Neki hálás vagyok.
2023. ápr. 3. 18:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen. Szerintem is régen voltak ilyenek a csajok. Ma már, mint tű a szénakazalban. Alig találni ilyen típusút.
2023. ápr. 4. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

8. Hát pedig, én voltam ilyen hülye :D

Nekem gyengém a nerd fiúk, általában a kapcsolatban is így szóltam teperni és igyekszem minél többet adni.

2023. ápr. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!