Mondocon rendezvényen randicon szokott még lenni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy valamikor volt ilyen, csak azt nem hogy még mindig tartják e.2023. márc. 20. 12:22
2/18 anonim válasza:
Prosticon van, mert a legtöbb beöltözött liba fizetős, hogy úgy mondjam...
3/18 anonim válasza:
2-es nek igaza van, szokott lenni par "fizetos" kollega
4/18 anonim válasza:
Fizetős kolléga????
Akkor te ingyen nyomod 3-as?
5/18 anonim válasza:
Nem vagyok a kollegajuk, sajat berkeikben hivatkoznak igy egymasra:D
De amugy viccet felre teve tenyleg van par.
6/18 anonim válasza:
Vannak azért szép számmal onlyfanos, meg tik-tokos ribik! Nem is kevés! Sőt rosszlányokról is találni.
7/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, cosplayezek én is és ismerek azért jó pár magyar cosplayert, de nagyon kevesen vannak fent onlyfansen (többség ko-fit használ, de az meg nem engedi a túl erotikus tartalmat), rosszlányokon meg nemcsak én, hanem több más cosplayer ismerősöm se hallott senkit, hogy fent lenne (olyan se, aki azért ismer több erotikus tartalmat készítőt is).
8/18 anonim válasza:
minden cosplayes riebanc azért ezt kijelenthetjük
9/18 anonim válasza:
Hm jó tudni, hogy az vagyok :) meg akkor a férfi cosplayerek is azok?
10/18 anonim válasza:
cosplayes libák csak mutogatják magukat, nagy valószínűséggel a testükből, vagy magamutogató erotikus - cosplaynek álcázott - fotókból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!