Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem volt túlzás Aizen büntetése?

Nem volt túlzás Aizen büntetése?

Figyelt kérdés
Értem azt, hogy sok szörnyű dolgot tett, de szerintem a húszezer év az nagyon túlzás. Mégcsak a zanpakutou arc-nál tartok, úgyhogy nem tudok mindent a végéig, erről is csak több helyen hallottam. Viszont abban biztos vagyok, hogy ez irreális büntetés a számára. Ti mit gondoltok erről?

2023. márc. 5. 15:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Yamamotot legyőzte, mint láthattad, nem értelek, nem láttad az animét, olvastad a mangát?

Nem volt erősebb de legyőzte mert okosabb. Trükkel győzte le mint ahogy Ywach is tette, különben ő sem győzött volna.

Meg már a földön volt Yama kéz nélkül, szerinted nem ölte volna meg?

Másik meg hogy nem használhatta a kardját mert elzárta a lángjait wonderwaiss, így a bankai-át sem használhatta.

Valljuk be a kardja nélkül meg nem sok esélye lett volna Yamanak Aizen ellen.

Tehát elég ködös dolgokat írtál 10.

2023. szept. 22. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Yama félholt volt az Ittou Kaso után. Aizennek csak vissza kellett volna mennie megölni, mint ahogy akarta, de inkabb Ichigóval társalgott.
2023. szept. 22. 10:57
 13/14 everlight ***** válasza:
11.Később ha fel gyógyul ,meg tudta volna ölni Aizent.Orihime meg tudta volna gyógyítani se perc alatt.
2023. szept. 22. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Orihime a kozelben sem volt. 2. Miert gyogyult volna fel? Akkor Aizen legyőzte mert intelligensebb.

Később nyilván legyőzte volna már ha meggyógyul és a kardját használhatná.

Viszont a Hogyokus Aizent nem győzte volna le. Mint ahogy Ichigo sem, csak meggyengítette amíg urahara lepecsételte.

2023. szept. 25. 04:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!