Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Legviccesebb anime?

Legviccesebb anime?

Figyelt kérdés
Szerintem a Prison School. A Konosuba volt szerintem a 12/10 vicces anime, de miután láttam a Prison Schoolt.... Hát igen, a saját szintjén van, 14/10

2023. márc. 1. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Saiki Kusuo katasztrófális élete
2023. márc. 1. 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Gintama eddig
2023. márc. 1. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Mob Psycho 100 és abból is a 11 vagy 12. rész.

"szappan buborékok"

Lehet elsőre egy fura rajzolású, csúnya anime, de a humora zseniális.

2023. márc. 2. 02:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Grand blue
2023. márc. 2. 07:23
 5/12 Hintalow ***** válasza:
100%
Ez eléggé múlik azon, hogy kinek mi a humoros, nekem az Asobi Asobase és a Cromartie High School a két nagy kedvencem (illetve még a GTO)
2023. márc. 2. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Így van, az embereknek egymástól eltérő a humora. Én a Grand Blue-t két rész után dobtam, nekem fárasztó, sekélyes benne szinte minden az első 2 részben számomra. De van, akinek bejön. A Prison School számomra tűrhető. Igaz, rég nem a kamasz korosztályhoz tartozom, finoman szólva. Tehát ha középkorúak véleménye is érdekel, akkor olvasd tovább. ;)

Angel Beats: drámai akció vígjáték, legalább annyi benne szinte minden részben a dráma, mint a humor. Szakadok tőle, baromi jó poénokkal tűzdelt. :) A részek végén meg lefagytam a drámától... Főleg a sori végén.

Minami-ke: egyszerű slice of life, sulis, gimis, egy nőnemű családról szól, a legidősebb a gondoskodó, aki kb 15 éves, a többi lány 12 év körüli, épp kamaszodnak. Némi romantika és ecchi beütése is van, de elsősorban vígjáték. Fetrengtem a röhögéstől, a legtöbb résznél. :) Kana.chan meg kifejezetten cuki, és kissé lökött. :P Imádom a japán szinkront, az is kellett ahhoz, hogy röhögjek. :D

2023. márc. 4. 02:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami nekem bejött az a Lucky star, Nichijou, attack on titan: junior high (ez egy humoros spinoffja de nagyon vicces)
2023. márc. 4. 14:30
 8/12 Hintalow ***** válasza:
100%
Hát jah, kortól is függ, én az idősebb korosztály vagyok, nekem pl. a Grand Blue kifejezetten tetszett, mert végre nem nyomi középiskolásokról szól, és nagyon jó visszaemlékezni rajta keresztül az egyetemi éveimre, aminek a felére nem emlékszem, csak külső beszámolók alapján, mert mi is folyamatosan be voltunk basz*a mint a sorozatban :D
2023. márc. 4. 14:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert én egyetemista vagyok. A Grand blue-t nagyon untam. Farasztó szerintem is. En nem is röhögtem rajta.

A prison school meg szerintem is a legviccesebb anime valaha. Mindegyik részen szetrohogtem magam. Azóta sem nevettem annyit egyszerre. Egy baromság, de az a javából:))

2023. márc. 7. 14:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Jibaku Shounen Hanako kun
2023. márc. 8. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!