Legviccesebb anime?
Szerintem a Mob Psycho 100 és abból is a 11 vagy 12. rész.
"szappan buborékok"
Lehet elsőre egy fura rajzolású, csúnya anime, de a humora zseniális.
Így van, az embereknek egymástól eltérő a humora. Én a Grand Blue-t két rész után dobtam, nekem fárasztó, sekélyes benne szinte minden az első 2 részben számomra. De van, akinek bejön. A Prison School számomra tűrhető. Igaz, rég nem a kamasz korosztályhoz tartozom, finoman szólva. Tehát ha középkorúak véleménye is érdekel, akkor olvasd tovább. ;)
Angel Beats: drámai akció vígjáték, legalább annyi benne szinte minden részben a dráma, mint a humor. Szakadok tőle, baromi jó poénokkal tűzdelt. :) A részek végén meg lefagytam a drámától... Főleg a sori végén.
Minami-ke: egyszerű slice of life, sulis, gimis, egy nőnemű családról szól, a legidősebb a gondoskodó, aki kb 15 éves, a többi lány 12 év körüli, épp kamaszodnak. Némi romantika és ecchi beütése is van, de elsősorban vígjáték. Fetrengtem a röhögéstől, a legtöbb résznél. :) Kana.chan meg kifejezetten cuki, és kissé lökött. :P Imádom a japán szinkront, az is kellett ahhoz, hogy röhögjek. :D
Érdekes, mert én egyetemista vagyok. A Grand blue-t nagyon untam. Farasztó szerintem is. En nem is röhögtem rajta.
A prison school meg szerintem is a legviccesebb anime valaha. Mindegyik részen szetrohogtem magam. Azóta sem nevettem annyit egyszerre. Egy baromság, de az a javából:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!