𝖎smertek olyan mangákat/animéket amiben egy "lúzer" fiúnak sikerül barátnőt szereznie?
2023. febr. 20. 18:01
1/4 anonim válasza:
Doukyonin wa hiza, 12 részes anime, az első hat részét láttam, nem tudom, sikerül-e neki megszerezni a csajt, de az 5. részt táján nyomul rá a csaj, kedvesen, úgy rémlik. Ha gondolod, egy próbát megér. Mangája is van:
2/4 anonim válasza:
-B Gata H Kei
-Ore Monogatari!!
-Accel World
-Gamers!
-Horimiya
-My Teen Romantic Comedy SNAFU
-Ijiranaide, Nagatoro-san
-Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume o Minai
3/4 anonim válasza:
Ichigo 100%
Egy fiúról szól , aki filmrendező szeretne lenni . Eléggé "lúzer" , de az iskolából sok lány rajong érte , az egyik legnépszerűbb lány lesz a barátnője . Anime is készült belőle , 2004-2005-ben készült a manga és az anime is .
4/4 anonim válasza:
3-as vagyok a manga 20 kötetes , az anime pedig 12 részes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!