Létezik shounen animékben ilyen reinkarnáció?
Nem tudok ilyenről.
Az még viszonylag gyakori hogy valami nagyon OP karakter (pl démonkirály) reinkarnálódik a saját világában valamivel később, mert megúnta, hogy ő a legerősebb.
Az animékben a fiú -> lány nemváltás is viszonylag gyakori (fordított irányban kb semmi sincs).
De hogy ez a 2 együtt legyen, s még a saját maga leszármazottja is legyen (but why?), nem hinném hogy lenne.
Hát szerintem 100%-ban nem ilyesmire gondoltál, de nekem ez a 2 ugrott be erről elsőre :)
Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja
Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu: Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi
Az Inuyashában volt 1-2 ilyen fillerszerű epizód Kagome és Hoyo, meg egy 3. karakter kapcsán (csak mellékszereplő: egy énekes meg a középkori japán őse kapcsán, egy rész erejéig volt érdekes), de ott a nemek megmaradtak. Illetve, nincsenek emlékeik a középkori japán életükről, és nem is egyértelmű, hogy ez most reinkarnálódás lehet-e, vagy csak én nem emlékszem, de ott külsőleg és személyiségre is egyértelmű azonosságok voltak viszont. Szóval itt a reinkarnálódás (számomra) kérdéses, nemváltás viszont nincs, aki fiú volt, az fiú maradt. Illetve, azt hiszem Kagomét tartották Kikiyou reinkarnációjának, de ott is a nő-nő maradt. (Már nagyon régen láttam.) Sajnos más anime nem jut eszembe, ami reinkarnációs elemet tartalmazott volna. Viszont, fanfictionhöz teljesen mindegy, ha van valamilyen vallási-történelmi szöveg, akkor azt vedd alapul, ha kellene valamilyen alap. Egyébként meg teljesen szabad a fantázia.
Nem láttam, csak rákerestem most angolul, elvileg nemváltós reinkarnáció például a Saga Of Tanya The Evil, de ott nem a saját leszármazottjáról van szó. Szerintem próbálj te is ilyen listákat nézegetni, esetleg bele is nézni néhányba, hátha szembejön egy olyan, ami pont megfelel minden szempontodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!