Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Létezik shounen animékben...

Létezik shounen animékben ilyen reinkarnáció?

Figyelt kérdés
Egy fanfictionhöz kéne ez. Arra gondolok, hogy egy férfi évszázadokkal később reinkarnálódik, de nőként és az egyik leszármazottaként. Nem tudom, hogy ez mennyire lenne egyértelmű, de erről a témáról keveset tudok és kevés olyan animét láttam, amiben szerepet kapott a reinkarnáció.

2023. febr. 16. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok ilyenről.

Az még viszonylag gyakori hogy valami nagyon OP karakter (pl démonkirály) reinkarnálódik a saját világában valamivel később, mert megúnta, hogy ő a legerősebb.

Az animékben a fiú -> lány nemváltás is viszonylag gyakori (fordított irányban kb semmi sincs).

De hogy ez a 2 együtt legyen, s még a saját maga leszármazottja is legyen (but why?), nem hinném hogy lenne.

2023. febr. 16. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem minek kell ez fanfictionhoz: a te történeted, a te ötleted, olyanra írod ahogy neked tetszik, te alkotod a világ szabályait amiről írsz.
2023. febr. 16. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem 100%-ban nem ilyesmire gondoltál, de nekem ez a 2 ugrott be erről elsőre :)

Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja

Eiyuuou, Bu wo Kiwameru Tame Tenseisu: Soshite, Sekai Saikyou no Minarai Kishi

2023. febr. 16. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Az Inuyashában volt 1-2 ilyen fillerszerű epizód Kagome és Hoyo, meg egy 3. karakter kapcsán (csak mellékszereplő: egy énekes meg a középkori japán őse kapcsán, egy rész erejéig volt érdekes), de ott a nemek megmaradtak. Illetve, nincsenek emlékeik a középkori japán életükről, és nem is egyértelmű, hogy ez most reinkarnálódás lehet-e, vagy csak én nem emlékszem, de ott külsőleg és személyiségre is egyértelmű azonosságok voltak viszont. Szóval itt a reinkarnálódás (számomra) kérdéses, nemváltás viszont nincs, aki fiú volt, az fiú maradt. Illetve, azt hiszem Kagomét tartották Kikiyou reinkarnációjának, de ott is a nő-nő maradt. (Már nagyon régen láttam.) Sajnos más anime nem jut eszembe, ami reinkarnációs elemet tartalmazott volna. Viszont, fanfictionhöz teljesen mindegy, ha van valamilyen vallási-történelmi szöveg, akkor azt vedd alapul, ha kellene valamilyen alap. Egyébként meg teljesen szabad a fantázia.

Nem láttam, csak rákerestem most angolul, elvileg nemváltós reinkarnáció például a Saga Of Tanya The Evil, de ott nem a saját leszármazottjáról van szó. Szerintem próbálj te is ilyen listákat nézegetni, esetleg bele is nézni néhányba, hátha szembejön egy olyan, ami pont megfelel minden szempontodnak.

2023. febr. 23. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!