Szentjánosbogarak sírja. Szerintetek?
SPOILER-es kérdés!
Szóval:
Szerintetek Setsuko-t meglehetett volna menteni? Szerintem,ha Seita-ék a nagynénjüknél maradnak,akkor elvileg nem kellett volna így végződnie.
Köszi előre is a válaszokat!
Seita nagynénje nem nagyon adott nekik enni , ezért szenvedett Setsuko éhségben , ezután pedig csak súlyosbodott a helyzet , amikor beköltöztek az óvóhelyre .
Régen láttam , de arra emlékszem , hogy Seita elásott egy hatalmas bödön gyümölcsöt . Ezt elvitte a nagynéni házába , és amikor megkérdezte , hogy hol van a gyümölcs , akkor a nagynéni annyit mondott , hogy az már rég elfogyott . A nagynéni magának és a gyerekeinek tartotta meg a gyümölcsöt . Később Seitáék a levesbe már rizst sem kaptak , mert nem "dolgoztak" . Így szerintem kb. ugyanaz lett volna a vége , vagy a nagynéni dobja ki Seitáékat , vagy pedig ott halnak éhen a nagynéni házában . Seitáék még egész sokáig kihúzták . Valóban nem a legjobb Ghibli alkotás , de nem mondanám rossznak .
Általában nem szeretem a nyafogós gyerekkaraktereket, és ő végignyafogta az egész filmet.
Köszönöm szépen a válaszokat!
#4-es,teljesen megértelek,de véleményem szerint szegény Setsuko elég rossz helyzetben volt,így érthető a viselkedése.
Off:
#6 Ez nem valami Hibike! Euphonium szerű alkotás?
6os vagyok egyébként a hármas is .
Az a Hibike Euphonium harmadik évadának trailere .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!