Orihimének (Bleach) a képessége a hajcsatok miatt van? Ha valaki más vette volna meg őket, akkor másé lenne az erő? Vagy hogyan kapcsolódik a kettő egymáshoz?
Több, mint 30??
Túlzol, vagy komolyan mondtad?
Bár nem a 11-es vagyok, de miért lenne túlzás? Anno nekem is 30 körül volt szerintem a szezonos "rekord". Ha valaki aktívan követi a szezonos animéket, bele lehet rázódni, 40 anime is egyenlően elosztva napi 3 óra körül van.
Sőt én anno valahogy úgy néztem az animéket, hogy egy régebbi, és 20-30 szezonos :D
Mondjuk így sok olyat is megnéztem, amit egyben biztos nem lettem volna képes, olyan rossz volt, de a heti 25 percet kibírtam. Mióta nem szezonozok aktívan, már jobban megválogatom, miket nézek.
Azta :O
Én mindig egyet (max kettőt) nézek egyszerre, általában olyanokba kezdek bele, aminél amúgy is alig bírom kivárni, hogy kiderüljenek a fordulatok. Akiket ismerek, ők is max 3-4-et szoktak nézni egyszerre, ezért lepődtem meg
Komolyan mondom, most számoltam össze, 46-ot nézzek egyszerre, ezek között van szezonos, meg ami régebbi de most kapott folytatást. Jha meg olyan is van ami évekkel ezelőtti de mos kezdtem nézni.
Én már annyi címet láttam fordításra sincs szükségem animékhez, felirat csak zavar, pláne hogy az összes kb pontatlan. Csak bonyolultabb szöveggel van bajom, egyszóval jha, anime, manga, anime OST- előadói, zenészek, compozerek, Hirayuki Sawano, Aimer, Lisa, Eri Aoi, Mika Kobayashi, kínai donhoji-t láttam is már sokat végig nem keveset.
Az más dolog hogy emelet dolgozni van időm aztán annyi, de én már 2013 óta tolom mint állat, most vok 22, nem sokat változtam, csak még jobban érdekel.
Pláne hogy az anime ipar egyre nagyobb teret hódít magának, amit imádok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!