Ha egy listát kellene összeállítanod azon animékből, amelyek valamilyen okból emlékezetesek számodra, közel állnak hozzád, leginkább hatottak rád vagy érzelmileg meghatározóak, milyen címekből állna?
Made in Abyss - messze a kedvencem. Sokkoló,viszont nem edgy. A világa szürreális mégis konzisztens és mély. A karakterektől eltekintve (akiket nem kedveltem annyira), minden szempontból tökéletes. Főleg a második évad (Retsujitsu no Ougonkyou) nagyon nagy hatással volt rám a hetedik epizódtól fogva, és amikor azt hittem eljutott a csúcspontra, akkor jön a következő rész és még rátesz egy lapáttal az elötte lévőre.
One Piece - rengeted érzelmet váltott már ki belőlem ez a széria. Volt amikor kiakartam ugrani a bőrőmből a hype miatt, volt amikor nevettem (JoJo-n kiivül az egyetlen anime ami megtudott nevettetni), és volt amikor megvetést és undort éreztem. Az anime ugyanis egy hullámvasút, mind érzelmileg, mind minőségileg. Amikor jó, akkor a legjobb dolog a világon,amikor rossz akkor tragikusan rossz. Viszont legyen akármilyen mélyponton a széria, mindig kifog mászni belőle.
Ez persze még messze nem az összes, de ezek voltak rám a legnagyobb hatással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!