Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sai Akuto-t kiismeri rajtam...

Dnumiru kérdése:

Sai Akuto-t kiismeri rajtam kívül? (Azért kérdezem mert ez csávó jelenleg a legerősebb anime karakter de, nincs felhypolva.)

Figyelt kérdés

#DEMON KING DAIMAO #Sai Akuto
2022. dec. 11. 20:13
1 2
 1/19 Thunderfairy ***** válasza:
0%
A legerősebb anime karakterek a Dragon Ball Z és Super-ben vannak.
2022. dec. 12. 18:43
 2/19 A kérdező kommentje:

Szomorú vagyok hogy, magyarország le van maradva.

Felsorolom Sai képeségeit :

Különleges képességek:

Valóságtorzítás, cselekménymanipuláció, közel mindentudás, térbeli manipuláció, időmanipuláció, helyileg korlátozott mindenütt jelenlét, magasabb dimenziós manipuláció, szövegmanipuláció, létrehozás, megsemmisítés, tartósság tagadása, fogalmi manipuláció, információmanipuláció, halhatatlanság (8. típus) Az identitás törvénye nem engedi meg a halálát), mágia, fizikai manipuláció, lélekmanipuláció

Valamennyi korábbi képesség, lehetőleg nagyobb mértékben, oksági manipuláció, üres manipuláció, kauzalitás

Pusztító képesség : Metaverzum szint (Minden leírható történetet létrehozta, beleértve azokat is, ahol az olyan lények, mint maga Akuto Sai, szintén létrehozhatnak minden leírható történetet, amely elvont történetek végtelen hierarchiáját alkotja, teste olyan nagy, hogy felülmúlja az egész létezést és a vers többi részét puszta fikciónak tekinti) | Metaverse Level+ (nagyon hasonló tulajdonságokat kapott, mint az identitás törvénye, amikor átvette a birodalmát)

Sebesség : Mindenütt jelen van a túlvilágon, máskülönben irreleváns (A túlvilág és mindez az ő testének része; technikailag meghaladja az idő fogalmát)

Emelőképesség : Irreleváns (a tömeg fogalma nem vonatkozik erre a karakterre).

Feltűnő képesség : Metaversal | Metaversal+

Tartósság : Metaverse Level (a puszta mérete meghaladja az összes alkotásának méretét, és számára mindez csak fikció). | Metaverse Level+

Állóképesség : Korlátlan

Tartomány : Irreleváns | Legalábbis irreleváns

Intelligencia : Közel-mindentudó (Tudatosan teremtett minden információt egyes világaiban, hozzáfér a számítógép-istenek adatnaplóihoz, évezredeket töltött mindenféle világ tanulmányozásával, mindent fel tud érzékelni a túlvilágon)

Gyengeségek: Csak ez az erős a túlvilágon, vagy esetleg más tér, amely teljesen tele van manával. Nem képes megölni magát, mivel az identitás törvénye megakadályozza. | Valószínűleg az identitás törvényétől függ.

Figyelemre méltó támadások/technikák:

Minden történet: Minden létező történet. Belülről ezek a történetek igaznak, kívülről pedig fikciónak tűnnek. Az Akuto minden leírható történetet készített. Ebbe beletartoznak a magasabb dimenziójú és anélküli történetek, idővel és idő nélkül, hol létezik az okkultizmus, hol nem, és mindenféle másféle fogalom. E történetek némelyike ​​maguk is történeteket és olyan embereket tartalmaznak, mint például Sai Akuto, akik szabadon alkothatnak történeteket. Ezeket a történeteket magasabb történetsűrűségű történeteknek nevezhetjük, és végtelen hierarchiát alkothatnak.

Üres test: Az üres test egy állapot Akuto, amelyet az identitás törvényével az utolsó rituálé során archiváltak. Ez a rituálé a történeteket és Akuto testét is nullára csökkentette, és űrt teremtett. A rituálé során Akuto és minden benne lévő lélek bekerül az Identitás Törvényébe, és vele együtt belép az AntiUniverzumba, arra a helyre, ahol minden történet véget ér.

300 googol az alap egysége az egész Dragon Ballt könnyen kezeli és, meg sem izzadt. Saját univerumában meghalatta Zenonál és, annál erősebb isteneket is.

2022. dec. 13. 09:30
 3/19 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Én azt kérdezném meg hogy miért kell ilyen Isten szintű karaktereket kitalálni? Nem tulzás szerinted egy kicsit?
2022. dec. 13. 16:17
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem hiszem. Élvezetes végre tovább haladni Dragon Ball-tól.

Nagyon sok animét néztem közel 620 néztem.

Mivel nem csak ő tudná letörölni őket. Meglepően nagyon sok anime karakter simán egy maga törölné őket létezésből.

Amúgy a nem kánon de, a Dragon Ball Heroes játékban C.C. Goku az egy szinten van Sai-val.

Így nem igazán mulatságos hogy, mindig ugyanaz a karakter kapja hypot mint Goku.

Szeretem a változatosságot hogy, más szereplők kapnak rivalda fényt. Amúgy is a kánon Goku túl hülye lett így, elvesztettem az érdeklődést iránta míg, ezek a karakter mint, pl : Rimuru. Nagyon bolondos de, még is nagyon okos. Túlságosom bent van nálam a top 10 kedvenc anime karakterem között ez a két monstrum.

A többiek jóval gyengébb mint Buggy akin mindig szakadok vicces pillanatai miatt, de zseni a csávó a profi karizmája és, manipulációja miatt lett yonko.

2022. dec. 14. 09:59
 5/19 anonim ***** válasza:
Hiroshi Miwa hasonloan eros peldaul.
2022. dec. 17. 21:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Akkor te is olvasod a mangáját?
2022. dec. 18. 19:50
 7/19 Egy senki. válasza:
Az ilyen karaktereket Omni-potent karaktereknek hívják. Elég sok van belőlük keleten és nyugaton is. Hozzá tenném a nem omni-potent karakterek közt azért messze a Dragon Ball karakterek a legerősebbek és köztük is ott van Zeno aki omni.
2022. dec. 18. 21:57
 8/19 anonim ***** válasza:
#7-nek amugy igaza van. Legtobb omnipotent karakter ide tartozik. Nem azert mondom, de olyan oldalakot ahol karaktereket hasonlitanal/rankelnek bizonyos tierekbe nem ajanlom, mivel a legtobb elegge nem pontos.
2022. dec. 19. 13:38
 9/19 A kérdező kommentje:

Olvasom mangáját Demon King Daimaonak. Így minden képessége hivatalos.

Még valaki Dragon Ball isteni próbálja. Előhozom Supermant. Mert már ő bebizonyította hogy, erősebb nála kétszer világ szerte Death Battleban. (Igaz Superman se a szívem csücske.)

Nem értem hogy, miért okoskodni olyanról amit nem is olvasol. Dragon Ball közel sincs olyan karaktere aki még Supermant el tudná verni és, úgy írom hogy, láttam Dragon ball összes évadát.

Tier rendszert meg nem bírod elfogadni hogy, áhított karakteredet szét lehet verni könnyedséggel. Ez a közismert toxikos dragon ball fanok.

Goku hibás sok dolog miatt - "Csak harcra vágyok minden más utána." :

- Dr.Gero miatta hozta létre az androidokat mert, megölte a fiát.

- Vegeta életben tartása (sok z harcos tag halála közvetlenül ő miatta halt meg)

- Frieza megkegyelmezése

- Cellhez ereszteni a fiát (aki mellesleg nem szeret harcolni)

- King Kai-hoz teleportált és, így meghalt miatta ő is. Azon kívül még, mindig nem támasztották fel.

- Minden hiábavaló volt. Mivel Cell nem halt meg. (Egyetlen bónusz hogy, Földet megmentette. Amit elismerek hogy, hősies tett.)

- 7 évig ha, jól emlékszem nem tért vissza Chichihez. Egyedül kellett nevelni két gyereket.

- Megfenyegette Supreme Kait.

- Hagyta meghalni a barátait és, gyerekeit (Piccolo, Gohan, Goten, Trunks,Tien)

- Bulmát pervezül nézegette meztelenül a zuhanyzóból kijöve Superben (ami nem vicces inkább kínos. Az hogy, gyerekesnek játsza magát nem mentség aki 40 felett van jóval.) Vagy is ő is antihero de, már megszokott főszerepben. Így minden egy dimenziós karakter hősnek tartsa a történetben.

Ennél csak Naruto fanok toxikusobbak.

Naruto hibái - Jézus Buddha Ninja = mindenkinek megbocsátok még, azoknak mint, Obito aki miatt történt az egész :

- a szülei halála

- Uchiha klán lemészárlás részese

- Kiragakure harmadik kage manipulálása (Ebből jött létre a klánok mészárlása ami undorító.)

- negyedik shinobi háború. (Sokan meghaltak.)

- Neji meghalt (aki már a chunin vizsgán Naruto elleni harcában elmondta hogy, miatt történt minden. Az egyik legjobban karakterem halála. Egy Jézus Buddha Ninja (Naruto), Szerelmes kutya (Hinata), Egy őrült első számú simp yandere (Obito - Rin miatt értem eme tökéletes becenevet)

Amiben Nejinek igaza volt

Nejinek azonban igaza volt bizonyos dolgokban, amint azt a későbbi sorozat is bebizonyította. Ahogy fentebb mondtam, Narutónak keményen meg kellett dolgoznia, hogy megszerezze az erejét, de ez valójában csak az öröksége miatt van.

Naruto csak a kilencfarkúból származó hatalmas csakratartalékai és uzumaki öröksége miatt volt képes elsajátítani a Multi-Shadow Clone jutsut.

A Rasenshuriken csak a fenti ok miatt volt lehetséges. Másnak hónapokba vagy évekbe telt volna elérni

Naruto rokonságban áll a Senju klánnal a reinkarnáció és a házasságok/vér révén. Ez azt jelenti, hogy Naruto nemcsak az 1., 2., 4. és 5. Hokage rokonságában áll, hanem egy nindzsa Isten fiának lelke is van benne.

Csak az anyja miatt érte el igazán a KCM1-et. Valójában a háború elején halt volna meg, ha a Kilencfarkúak valóban a halálát akarták volna, mivel nem szívta fel Naruto csakráját.

KCM2-nek és a Sage of Six Paths formájának semmi köze nem volt a képzéséhez, átadták neki, és jelentősen erősebbé tette, mint a franchise 99%-a.

A Sage Mode azonban legális volt, erre nem lehet panasz. A legtöbb, amit a vérvonalaiból nyert, hogy több energiát tud kezelni.

Painnek teljesen igaza volt a nagy nindzsa-háborúkkal kapcsolatban, amelyek kisebb nemzeteket romboltak le. A Frost a negyedik nindzsaháború során szenvedte el a sebzés legnagyobb részét. Biztosan 40-szer volt mega atomfegyver. Bár a Felhő és a Levél még mindig szenvedett némi kárt.

Így kérlek Dragon ball-os rajongók kíméljenek. [Az vicces hogy, én is rajongók érte de, ennyire nem.] Ésszerűen elfogadom hogy, csak azt nézed mert az életed animéje de, ne erőtessen rám olyat aminek nincs értelme. Főleg hogy, nem is olvasod Demon King Daimaot.

2022. dec. 20. 11:11
 10/19 anonim ***** válasza:
Dragon Ball verse-bol aki addig scalel-het mint Sai, az kb. csak Zeno. Mas animekbol ( amibol en csak egyett tudok ) az a Fate-bol Saber illetve Gilgamesh.
2022. dec. 20. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!