További animék hasonló témában és műfajban?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem azokat az animéket, amik hangulata misztikus, fantasy jellegű és nem veti meg a véres harcokat, brutális küzdelmeket. Olyanokra gondolok, mint a Berserk, Demon Slayer, Attack on titan. A legnagyobb kedvenc a Naruto, de legfrissebb élmény a Jujutsu Kaisen, ezt is végig izgultam. De úgy gondolom ide illik még Fate stay night vagy a hunter x hunter is. Lényeg hogy hasonló animéket keresek, tele epikus harcokkal, fejlődés történettel, nem baj ha hosszú, szeretem megismerni az egyes karakterek háttér történetét, motivációját.2022. nov. 21. 21:42
1/4 anonim válasza:
a misztikus és fantasy megvan a véres jelenetek is vannak benne.
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
röviden Beautiful bones
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utána nézek!
2022. nov. 22. 09:44
3/4 anonim válasza:
black clover, goblin slayer, dororo, bleach, gintama, tokyo ghoul, fire force, blue exorcist, illetve chainsaw man aminek az animéje nemrég kezdett kijönni, bár mivel a csapból is ez folyik, gondolom ismered. hirtelen ezek jutottak eszembe, amik akár tetszhetnek a fentiek alapján:D
4/4 A kérdező kommentje:
3. Köszi szépen! Nem tudom ki pontozta le a választ, de nekem hasznos :). Tokyo ghoul meg volt amúgy, a bleach viszont nem tudott meg fogni sajnos.
2022. nov. 25. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!