Csak szerintem elég gyenge eddig a Bleach?
Olvastam mangát nem volt rossz de eddig a grafika, párbeszédek a sok logikátlan cselekmény már kicsit kikészít.
Byakuya is amit lekinlódik kész röhely 😂...
Itt van a Mob Psycho 100 anime 3. évada és a 6. résznél kb majdnem elsírtam magam, annyira érzelmes volt és megéríntett. Földhöz ragadtabb shounen sokkal.
Lassan viszi a szezont ez az anime nálam 👌.
Vártam az őszi szezont, de kezdem úgy érezni hiába...
Nekem se tetszik, de attól mert még nem jön be, a sztori kánonnak van elkönyvelve.
A shinobik 90%-a pedig jounin szint alatt vannak, tehát aki kb Naruto eleji Kakashi szinten mozog, az nálam már erősnek van elkönyvelve.
Csak az összehasonlítás miatt. Itachi high kage tier-ben van. Erősebb mint bármelyik kage a shippudenben. De ettől még ezek a kage-ék is erősek. Nem Itachi-tól kezdődik, hogy honnan erős egy karakter. Ő kivételesen erős a többi erős karakter viszonylatában is.
Akkor már nem csak legyőzte hanem megsemmisítette gyakorlatilag.
De legyőzni már legyőzte régen is, 1mp erejéig tartott. Aztán ezért lépett ki mert félte Itachi erejét
Egyébként a fillereket ne nézd meg, mert az eltér az eredeti naruto történetétől. Illetve nem canon. Vagyis “kitaláció” nem az eredeti író által kitalált
(Filler list)
36os vagyok
Majdnem. Kortars szerzo es pszichologous xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!