Anime filmeket tudtok mondani?
Ha esetleg animemozikból álló sorozat is érdekel, akkor
Kara no Kyoukai:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1199..
Na de milyen műfaj érdekel, kérdező? Ugyanis elég rámenned anime adatbázisokra, és ezrével ad ki animemozikat.... Sőt, még műfajonként is lehet válogatni, pl:
anidb.net
myanimelist.net
Hát, én nem ajánlanék olyat, ami egy sorozat része, mert általában anélkül nem igazán értékelhető a film. Nem tudom, hogy miért csak ennyit adtál meg, de ha azért, mert nem lényeges, csak ismerkednél ezzel a műfajjal/formátummal, itt van néhány:
A könyvek hercege (Whispers of heart)
Omoide Marnie
Kiki
A vadon hercegnője (Mononoke Hime)
Josee to Tora to Sakanatachi
Oookami kodomo no Ame to Yuki
Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
Tsumiki no Ie (ez egy rövidfilm)
Doukyuusei (ha szereted a BL-t, vagyis Boys Love-ot)
Kimi no Na wa
Porco Rosso
Chihiro szellemországban
Laputa az égi palota
Toki wo Kakeru Shoujo
Totoro
Chironup no Kitsune (ez inkább gyerekmese)
Hotarubi no Mori e
A vándorló palota
Arriety elvitte a manó
#3-as, tényleg jó animemozikat ajánlasz, viszont szeretném idézni a kérdező kérését:
"Lehet önálló anime film vagy egy anime sorozathoz készített külön film."
Ha ő megengedte, hát megengedte, hogy sorikhoz is kapcsolódó mozi is lehet...
Tehát a
#2 is hasznos válasz.
Kedves előző, nem értettelek féle és semmi gond, csak egész egyszerűen jeleztem, hogy a kérdezőnek úgyis jó, hogy kiragadva van egy mozi a soriból. ;)
Máskülönben abban egyet értek veled, nekem is furcsa, hogy valaki egy soriból kiragadott részt, vagy mozit szeretne nézni, de hát mindent a kérdezőért... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!