Volt már olyan, hogy annyira vicces volt egy anime, hogy szinte az egészet végigröhögted könnyes szemekkel, hasadat fogva, asztalt csapkodva, ha igen mi volt ennek az animének a címe?
Nem végig, de sokat nevettem rajtuk:
Prison school
Grand blue
Kaguya sama
Csak most láttam meg e kérdést, de épp az imént egy másik kérdésre erről írtam. :) Inkább bemásolom:
Minami-ke, ennek bár nincs tényleges története, epizodikus, viszont nagyon stílusos vígjáték, annyira aranyos és vicces, imádom. :) Főleg Kana-chan-t, ahogy az arca, haja meg van rajzolva, annyira kis cuki lököttke. :) És telis-tele érzelemmel az arca, az érzelmek széles skáláját rajzolták az arcára. :)
Ennyit még nem röhögtem animén, mint a Minami-ke -n (valahol a 7. résznél tartok), csak ezen kívül még az Angel Beats-en, csak utóbbi ugye meg vegyes hangulatú, megrázó és vicces egyszerre az Angel Beats.
Hát amiken konkrétan hangosan röhögtem így visszaemlékezve:
- Cromartie High School
- Good Luck Girl
- Seto no Hanayome
- GTO
- Grand Blue
- Asobi Asobase
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!