Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy működik az oldal?

Hogy működik az oldal?

Figyelt kérdés

Regisztráltam magam az animeaddicts oldalra. Meg van az anime is. Na de fogalmam sincs hogy mire kell rá menni hogy megtudjam nézni a sorozatot.

Kérlek segítsetek

2022. okt. 30. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak azt lehet megnézni, amit ők fordítottak. Az anime profilján van olyan rész, hogy letöltés/online -> videó, arra kattintva jönnek be a részek, amiket letölthetsz/online nézhetsz.
2022. okt. 30. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előző jót ír, még annyit érdemes tudni ehhez, hogy van olyan adatlap (anime) ott, amelyhez bár nincs nézhetőség, azonban felirat file letölthető (rajongói fordítás). Oda van írva, hogy magyar-e, vagy nem (ha nem, az mindig angol felirat file).

És vannak olyan adatlapok is, amelyek csak pusztán adatlapok, és se felirat, se nézhetőség, semmi, esetleg még az anime zenéje lehetséges.

Animét bárhol könnyű beszerezni, ami 21.századi, szinte mindet, bár OVA-k, ONA-k esetén előfordul, h nehéz megtalálni.

És ha megvan az anime, már csak a felirat kell, arról meg már írtam. :)

Egyébként ha angol felirat is jó, vagy japán felirat, dögivel találsz itt:

kitsunekko.net

2022. okt. 30. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat :)
2022. okt. 31. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

én úgy tudom hogy már nem vesznek fel feliratokat 2014 óta, mert sok volt vele a meló, és hogy ezen a linken elérhetőek az eddigiek: [link]

de javítsatok ki ha tévedek (persze az ő saját projektjükre ez nem vonatkozik)

2022. nov. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!