Luffy G5-ben le tudná győzni Gokut?
Régen kérdés sem volt, hiszen Goku bolygókat is el tud pusztítani, annyira erős, hogy kevés karakter van egyáltalán bármilyen animéből, aki fel tudná venni vele a harcot. De a Gear 5 szerintem mindent megváltoztat.
A legnagyobb probléma a kamehamaha volt, azonban Luffy már képes lenne gumivá változtatni, vagy akár visszaküldeni egyenesen Gokura. A fizikai támadások haki nélkül pedig nem érnek semmit Luffyn, hiszen nem tud megsebeződni, csak megnyúlik.
Mindennek teteljében szerintem Még nem tudná legyőzni Gokut, de ha a G5 mesterévé válik és legyőzi az időkorlátot, akkor már komoly esélyei lesznek. Mi a véleményetek?
A One Piece-t nem követem, legutoljára azokat a részeket láttam, amikor Sanji-t házasságra akarták kényszeríteni. Az alapján Luffy ereje nem mérhető az ultra ösztönös Gokuéhoz.
Illetve, most jut eszembe, hogy volt egy anime amiben közösen szerepeltek, tehát Goku, Toriko és Luffy. Érdemes lenne azt megnézni ez ügyben. Bár Goku ott még csak az SSJ3-ra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!