Hány animét láttál összesen?
Kb 180-at végig, ha egy évadot egynek, egy animemozit egynek veszünk (megnézhetném a listámat egzakt módon, de most nincs kéznél).
Ha viszont franchise-nként (anime univerzumonként nézzük), akkor kb 150-et. Tehát ha pl azt, hogy láttam a Psycho-pass 1. és 2. sorit, és láttam a folytatás aniemoziját, egynek vesszük, az esetben. De ha külön vennénk minden ilyet, akkor minimum 180 animét láttam.
(További ugyanennyit hagytam félbe, ezekből kb 50-et tervezek folytatni -azaz hagytam nyitva-, és mikor melyiket nézem is aktuálisan. Kb 100-at dobtam első, második, 3., vagy sokadik rész után. Van több, melyeket kb 10. / 15. rész után dobtam végleg.)
Végre gyakorin, egy olyan válasz szekció, ahol nem nézik le a másikat, hogy "jaj, csak ennyi animét láttál" vagy "jaj, nincs életed, hogy ennyi animét láttál", hanem mindenki aki válaszol a kérdésre megkapja a zöld gombot. Jó ezt látni😍
Nekem 74
Anilist szerint 1330-at.
MAL szerint 1324 (657 TV; 237:OVA; 228 Movie), de az kb. 4 hónap lemaradásban van.
Hát nem tudom melyik számolja jól, AnimeAddicts-on be szoktam kattintgatni megszokásból, ott most 925-öt ír, szerintem ott minden évad ha azonos név is, külön számít.
Anidb-n pedig 753 animét ír, noha ugyanúgy vezetem, szerintem ott címenként számol.
9767 epizódot ír, ilyenkor kicsit azért elgondolkozok, de azért 22 év alatt talán nem annyira beteges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!