Nana gyűrűje csak nőknek való?
Már rengetegszer láttam az animét, egyszerűen imádom! Főként nana gyűrűjét, meg szerettem volna rendelni de barátom mondta hogy ez nőknek való, ez valóban igaz?
Egyébként ezt szerettem volna megvenni meg még egy sima szürkét ami ugyebár neki van a jobbkezén.
Gyűrű: [link]
méretek:
us7 = 5.43cm
us8 = 5.68cm
us9 = 5.94cm
azt viszont nem tudom, hogy melyiket lenne érdemes megvenni. ha ugyanazok a képek vannak, akkor valószínűleg a termék is egyezik. illetve nem tudom mennyire nagyok az árkülönbségek, de esetleg meg lehet próbálni az olcsóbbikat. őszintén nem tudom mennyire megbízható az oldal, de ha esetleg mást kapsz, akkor kisebb a veszteség. ha meg megkapod azt amit rendeltél, akkor jól jársz. egy próbát megér szerintem.
Az animében is látható gyűrű egy valóban létező márka valóban is létező gyűrűje ami az oldalon az Unisex kategóriában van.
És a Vivienne Westwood am is híres arról, hogy nem érdekli a férfi női szerep a dolgaik szinte mind unisexek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!