Mi az a anime nevelde?
Figyelt kérdés
Rengeteg anime rész alatt belefutottam ilyenekbe de nem értem hogy mi az, valaki meg tudja magyarázni ,előre is köszönöm!2022. okt. 8. 15:07
1/15 anonim válasza:
Egy idióta azzal szórakozik, hogy valami csirkeneveldéket vagy mi a lócitromot reklámoz az inda profilokon. Ez mindenkit zavar, a feltöltőt, a nézőket, úgy igazából mindegy, de letiltani nem lehet (pedig hát arra hysználja az indát, hogy reklámozza a saját izéjét).
2/15 anonim válasza:
Semmi, egy idegesítő szemét, ami arra jó hogy mások munkáját elcsessze.
3/15 Thunderfairy válasza:
Most megkerestem neked neten ezt a dolgot. Megkeresed ezt a honlapot neten hogy Anime Nevelde. Örökbefogadsz egy anime karaktert és nevelgeted. Mi lesz még kitalálva?????
4/15 anonim válasza:
Nem újkeletű dolog. Már évek óta tele van az Indavideo anime neveldés reklámokkal.
5/15 anonim válasza:
Ja, évek óta nem olvashatom nyugodtam mások kommentjeit, mert két kommentre jut tíz ilyen ócska hirdetés.
6/15 anonim válasza:
Valami f@aszság ami kvára senkit nem érdekel, de indán ezzel van tele a komment.
Összes hülyegyerek aki ezt hirdeti, idióta
7/15 anonim válasza:
Lényegében egy fórum alapú RPG, van egy saját karaktered amihez vehetsz képességeket, technikákat, és ezzel tudsz a többi nevelő ellen harcolni. Szerintem egész jó időtöltés, most nyílik December elején az Etherion nevű nevelde, ha érdekel nyugodtan gyere, nyáron meg a Shichibukai nyílik, igazából mindkettőnek ugyanaz a tulajdonosa, ha érdekel akkor írj rám.
8/15 anonim válasza:
Ja és anime tematikájú az egész
9/15 anonim válasza:
XD behalok, még itt is hirdetik azt a szart.
10/15 anonim válasza:
Megkérdezte mi ez, én röviden leírtam és ajánlottam neki egy új oldalt hátha felkeltette az érdeklődését, mi ezzel a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!