Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Boruto: Kuramaval történtek...

Boruto: Kuramaval történtek Karmas ellenseg legyőzése után, kitdühit meg fel ami Kuramával es Narutóval történt mint áldozat?

Figyelt kérdés

Direkt nem spolerezek, aki jelenlegis követi a Borutót tudja mire célzok.

Engem mèlysegesen felháborít.

Ez az eseményt Kisimoto megis, hogy engedélyezhette.

Mi ertelme a maradék Naruto fanokat kiiktatni a nézőközönsegből, ezzel a húzással?

Ez nálam 20év sztorijanak szembeköpése.

Nem elég,hogy hattérbe szorult szegény Naruto, mostmég azt az eggyet ami kúlönlegessé tette el kell venni tőle?!

Mondjatok, hogy nem csak engem dühít a dolog!

Innentől vegleg leírtam a Borutót...

2022. okt. 4. 22:05
1 2
 11/15 everlight ***** válasza:
42%
10.Ha Isshiki annyira ostoba hogy egy árnyék klónnal át lehetett verni.a genjutsu miért ne működne.
2022. nov. 2. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

#11 te vagy már ostoba xd

Nem tudom megvan-e, de az árnyekklón és az igazi között annyi a különbség, hogy a klón kevésbé strapabíró. Ez nem ész kérdése.

2022. nov. 2. 10:38
 13/15 everlight ***** válasza:
100%
12.Tudott az árnyék klón jutsuról mivel Naruto használta ellene előtte.Letesztelhette volna.Még egy genin is tudja ezt a jutsut nem olyan bonyolult.Több száz éve volt a földön ,volt ideje harci tapasztalatot szerezni.
2022. nov. 2. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az oké hogy tudott róla, de nrm szamított rá hogy Kawaki megtanulja. Plusz ha a halál szélén állsz, nem biztos hogy azon jár az agyad hogy vajon mivel vernek át. Ha fuldokolsz es nyújtanak feléd egy kezet akkor gondolkodás nélkül megfogod, mert nem fog eszedbe jutni, hogy mi van ha mondjuk szervkereskedő nyújtja azt.
2022. nov. 2. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Everlight, a 10-es kommentem a válasz a 11-es kommentedre. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2022. nov. 2. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!