Hogyan nézne ki egy ilyen képességű karakter a my hero academia-ban?
Ugye ott mindenkinek hatással van a kinézetére a képessége pl: hajszin, alak stb.
Mikyen hatással lenne egy karakter kinézetére az "írás" képesség.
Tehát ha mondjuk ráirja egy ajtóra hogy open kinyílik vagy képes letrehozni élőlény szerűségeket, teszemazt leirja hogy monster és a betűk életre kellnek.
Ne abba az animébe rakjuk bele! Kérlek!
Annyira menőn nézne ki, ha hosszú haj, magas, hosszú fekete köpeny, rosszfiús laza személyiség,
és szemüveg, de csakis vékony kerettel.
Phu, hát ez egy elég jó képesség, de én ezt inkább komolyabb embernek adnám (ha én lennék Horikoshi). Ha ismered a Bongou Stray Dogs-ot, akkor tudod ki az a Dazai. (ha nem: [link] Szerintem nagyon jól nézne ki, ha ilyen lenne (link), csak hosszabb hajjal (de a színe megmarad). Hosszú barna haj, barna ballonkabát, bekötözött kezek, (de csak kezek!) fekete nadrág, mellény, +ing. Ja és egy nagy zöld nyaklánc. Itt igazából szerintem mindegy, hogy fiú a karakter, vagy lány, mert ez mindkét nemnek jól állhat. A személyisége talán kicsit olyan mint Todorokié: visszahúzódó, nagyon okos, és erős. De a barátaival szemben sokszor megnyílik, így lehet látni, hogy kedves, és barátságos is.
Hát, ennyi lenne. Lehet, hogy egy kicsit sok, bocsi😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!