Valami bdsm, kínzós, vallatós yuri hentait vagy anime?
Az Enzai jutott eszembe először még 12-13 évesen láttam úgy 10 éve és eléggé megviselt, véletlenül kattintottam rá.
Yaoi. És nem túl jó, engem legalábbis traumatizált.
Köszi, négyes! :) Ennek az animének a nevén gondolkodom pár hete. :)
A Redo of healer fanatikusnak utaltam már rá, hogy mennyire baromira nem rétegalkotás az -egyébként is felszínes, sok mindenre hasonlító- Redo of Healer (melyben szintén fellelhető a szadizmus, yaoi formában). A Redo-nál egysíkúbb animét még életemben nem láttam, csak ahhoz hasonlóan egysíkút.
(Az Enzai 2004-ben készült, tehát ráadásul jóval a Redo of Healer előtt, bár az a kisebb probléma, hogy lényegileg ugyanaz megismétlődik a Redo-ban.)
Sajnos nehéz pont yuri-ban, vagy bármilyen hentai-ban ilyen animét ajánlani, viszont doujinshi mangák egy része tele van eroguro-val.
Ami nem hentai, és nem homoerotikus, viszont iskolás csajok kínozzák egymást, valamint báty a húgát (tele van késelésekkel, gyomrozással, itt-ott nemi erőszakot is megkísérlenek benne, stb):
Mahou Shoujo Site, 12 részes. Elég durva, kínzós iskolai zaklatások az alaptéma. Aztán valahol aközepetáján csökken valamelyest a vér, a kínzás, az erőszak, de nem szűnik meg, csak átmegy picit misztikusba. Kicsit az Angel Beats, Mirai Nikki és az Elfen Lied között helyezkedik el, viszont közel olyan durva, mint az Elfen Lied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!