Mi szerintetek eddig az év animéje?
Figyelt kérdés
Normális esetben az új AOT évadot mondtam volna, mivel az AOT a kedvenc animém, de a második fele ennek most elég gagyika lett a tudjuk mi után, kivéve a 12. részt, az nagyon jó volt. Amúgy nekem a Tomodachi Game, utána CoTE 2. évad :)2022. szept. 15. 14:21
3/11 anonim válasza:
Summertime render. Egyértelműen. Kár, hogy nem kapták fel.
A Spy x Family is jó amúgy, az legalább egyedi, kedvelhető szereplőkkel. :)
A One Piece pedig örök és halhatatlan 💛 De az kb minden évben van, nem tudom, hogy mennyire ér azt beleszámolni :D
4/11 anonim válasza:
Igen, Summertime Render.
Hivatalosan asszem nem jött ki kb. sehol.
Disney+-os és én úgy emlékszem, hogy region lock miatt csak Japánban elérhető.
5/11 anonim válasza:
Summertime render, mert kicsit a Higurashi-ra emlékeztet, amely az egyik kedvencem.
6/11 A kérdező kommentje:
ÖTÖS NAGYON BASED, HIGURASHI TOP 10 ANIMÉMBEN VAN BENNE, láttam Higurashihoz hasonlították és megakartam nézni, de ez így előrébb vitte a prioritás listámon, már majdnem kint is van az egész és nem kell heteket várni.
2022. szept. 16. 19:33
7/11 anonim válasza:
3-as igen, tudom viszont most nagyon felkapott mert most van a harc meg minden és azért mondom, hogy nekem az az év animéje. nagyon epic jelenetek vannak benne♡
10/11 anonim válasza:
Vagy a Summertime render, vagy a Spy x Family. Az utóbbi van felkapva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!