Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen olyan animék vannak...

Milyen olyan animék vannak (még,) amiknek fő témája fiú testvér kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van benne sok humor meg rivalizálas, meg egy kis dráma.

(Csak fiútestvéres).

Esetleg olyan is lehet ahol nem vérrokonok..

Ezeket már láttam vagy hasonló lenne jó:

FullMetalAlkemiszt

Inuyasha( azért rejtve eléggé Inuról meg Seshoról szerintem, meg a kettejük sorsáról, mint család)

Super Lovers (bizonyos fokig de nem nem szívesen nézenék vérfertőző témájut)

2022. szept. 4. 15:55
 1/3 A kérdező kommentje:

Tehát nem szerelem van kettejük között, hanem távolságtartás majd egymásra találás.

Kíváncsi lennék van e még a 3 felsorolton kívűl ilyen, ami csak ezt a temát feszegeti.

Persze ha csak melléktémaként érdekelne ismerek azert még kismillió ilyet, az elveszett kisöcsekról és a főszereplő bátyókról..

2022. szept. 4. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Onegai Twins
2022. szept. 4. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Az Onegai Twins nem fiútesókról szól! Hanem egy csávót sorra látogatják meg a hugai, akiket eddig nem ismert.

Kérdező, én csak a Super Loverst láttam, ami fiútestvéres, legalábbis más, általam látott nem jut eszembe.

Azonban MAL-on (myanimelist.net) a BROTHERS kulcsszóra több olyat is kiadott, melyek nem csak címükben, hanem mintha tényleg fiútesókról szólnának, de az ellenőrzést rád bízom, adtam egy kezdőlöketet, az ellenőrzés és a további keresgélés munkája a tied. ;)

Ilyen találatok gyanúsak nekem ránézésre:

[link]

[link]

[link]

[link]

A DVD / BR képen is vannak fiútesóknak látszó karakterek. Olvasd el, hátha van közöttük fiútesós.

2022. szept. 5. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!