1. Goku és Vegita.
A két karakter annyira jó párost alkot, annyira jók együtt, hogy nem tudom már őket elválasztani egymástól. Mindketten az önfejlesztés példaképei számomra.
2. Yagami Light - ő a másik nagy példaképem. Az intelligenciára, az eleganciára, a logikus gondolkodásra, a tanulás fontossága irányítja a figyelmem. És arra, hogy az emberek milyen könnyen befolyásolhatóak.
3. Dante (
+ egy manga karakter: Granola (Dragon Ball Super). Ő egy tragikus sorsú férfi, akit a merészsége miatt kedvelek.
De vannak még egyebek, akiket kedvelek, pl. Dante (DMC) nagyon bírom a srác lazaságát. :)
Portgas D. Ace és Luffy
Ace-ben az fogott meg hogy milyen jó ember és testvér, meg hátt a wanos megrajzolása xd nagyon kedves, és őszintén szereti a testvéreit. nem nagyon tudom jól elmagyarázni de ahogy viselkedett az nagyon tetszett
Luffy-t nem is kell magyaráznom, aki látta a one piece-t az érti.
Huh hát összesen 4 kedvenc anime karakterem van
Urahara, Gojo, Yami, Aizawa,
Valamiért nagyon megfognak azok a karakterek akik sok mindenen átmentek(rossz dolgokon).
Uraharát azért szeretem mert rohadtul okos és vicces is(mégha nem is olyan erős mint az ellenfelei az eszével simán letudja győzni őket mint például Aizent).
Gojot konkrétan Uraharáról mintázták személyiségre(btw a JJK alkotója meg is erősítette hogy a jujutsu kaisent a bleach inspirálta)vicces de tud komoly is lenni, erős,plusz imádom amikor a mangában néha megőrül.
Yami szerintem egy eléggé szerethető karakter, nagyon bírom benne hog kb mindent lesz@r és nem érdeklik a szabályok, ès amikor segített a csapatának amikor rossz helyzetben voltak és egy olyan helyet adott nekik ahol boldogok lehetnek.
Aizawaban a mindig unott antiszoc énét szeretm nagyon(nagyon cuki amikor abba a sárga hálózsákban van olyan mint egy hernyó),imádja a macskákat ami szintén plusz pont nekem,!!!!!!!Nagyon kicsi Spoiler!!!
A mangában szerintem rohadt jól néz ki fél szemmel és robot lábbal.
Igazából ők mind senseiek amit szintén imádok bennük valamiért ez is vonz vagy mi
Shoto
Abszolút karakterfejlodesen ment keresztül. A drámája olyan komoly és komor, elképesztő hogy annak ellenére milyen lelki erővel bír, hogy az apja folyamatos terrorban tartotta és az o árnyékában kellett élnie. Mindezek ellenére o megbocsátott neki, ami előtt le a kalappal. Nagyon becsülöm ezt benne. Egy olyan karakter akire fel lehet nézni és olykor tanulni is lehet tőle. Ezek mellett nagyon vagány is. Imádom a megjelenését és egyszerűen mindent ami Shoto.
5. Nekem is az egyik kedvencem.
Nem tudod véletlenül, hogy pontosan hun van U.A kollégium? Csak úgy beúgranék Mine Shoto -hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!