Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ajánlanátok olyan romantikus...

Ajánlanátok olyan romantikus animeket, ahol a pár nem az utolsó rész utolsó 1 percében jön össze? :D Hasonlóak mint a Say i love you :)

Figyelt kérdés

2022. aug. 28. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Horimiya
2022. aug. 28. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bokura Ga Ita
2022. aug. 28. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttam az adott anime-t, szóval nem tudom mennyire hasonlóak ezek, de a párok nem a végén jönnek össze, és romantikus tag-jük van:

Wotaku Koi wa Muzukashii

Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl-senpai no Yume wo Minai

Ezekben még az első felében (a Wotaku esetén gyakorlatilag a legelső részben) jönnek össze a főszereplők. Ha csak az a lényeg, hogy ne az utolsó részben történjen meg, akkor a Lovely Complex is ott van (látunk pár részt arról, ahogyan párként viselkednek), és...kb ennyi. A Genshiken-ben sem a végén jönnek össze a párok, de az nem romantikus sorozat. A Bloom Into You-ban nem tudom mennyire tekinthető az összejövésnek (bár csók az többször is elcsattan a két szereplő között. Meg nem tudom, hogy állsz a yurihoz (csajokról van szó). Több meg nem is jut eszembe (a Horimiya-t már írták). Őszintén szólva, ha még érkeznek ide további tippek, azokra én is ránéznék, mert engem is érdekelnek az ilyesfajta animék.

2022. aug. 31. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nana: huszonévesek párkapcsolatairól szól.

Kuzu no honkai: nekem nem tetszett, de ha gondolod, próbáld meg. Nekem azért nem tetszett, mert semmi többletet nem tesz hozzá az életben megtapasztaolható szomorú dolgokhoz, sem a való életben látható csalások tálalásához. Azt látni benne, amiket a hétköznapokban sokan megéltünk már.

A kamasz fiú és lány jobb híján van együtt, nem érzeelemből, hanem csak egymást kézzel kielégítik, és csókolóznak.

Egy aljas nő meg visszaél a tapasztalataival, és lelkileg játszadozik a kamaszfiúval, utóbbi szerelmes a felnőtt nőbe. Kb ezek az indító momentumok.

2022. szept. 1. 16:52
 5/7 D-Mano ***** válasza:
100%
Golden time
2022. szept. 1. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Horimiya, Nana, Clannad, Toradora, Lovely Complex, Golden time, Akagami no shirayukihime (én egyszerűen imádtam), Soredemo sekai wa utsukushi, Wotakoi, Kamisama kiss (Én ezt is szerettem). Meg a Fruits Basket amit még ajánlanék. 😊 Mind nagyon jó anime, én minden szerettem és néztem

A say i love you én is néztem. Imádtam a sztorit. Nagyon édes kapcsolatuk volt. És Yamato túl jó benne ❤

2022. szept. 7. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:

A kérdező kedvéért írom, az előző is jókat írt, csak a Clannad első évadában ne nagyon várj párkapcsolatosdit, annak végén jönnek össze, de még igen félénkek egymás felé. Az első évad NEM párkapcsolatról szól, hanem iskolai, olykor vontatott, olykor jó poénok vannak bbenne, hangulatos slice of life, de az After Story az igazán jó.

A második Clannad évadban, az After Story-ban már párkapcsolatban van két főhős, a 9. részig sok szereplős (akárcsak az első évad), és alig szól párkapcsolatról, a pár viszont fókuszba kerül a 9. résztől. Mindkét évad asszem 22 részes.

A Clannad After Story kapcsán előre szólok, megrázó dráma!

Egyébként ezt a második évadot önmagában is lehet nézni, nagyjából az első évad ismerete nélkül is. A második évad már a gimi után játszódik.

Lovely Complex: ez viszont vígjáték, gimis ez is, és szintén romantikus, a közepe / végefelé már egy párnak tekintik önmagukat, eleinte csak az egyikük.

Nana: huszonévesek párkapcsolatai.

2022. szept. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!