Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tokyo Ghoul- Uta san?

Tokyo Ghoul- Uta san?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy Uta San pozitív vagy negatív karakter, mert nekem nagyon tetszik, ő az egyik kedvencem. De a 3-ik évadban részt vett az árverésen, és el akarta adni Tooru-t, és azt súgta a fülébe, hogy nem jön érte segítség. Ezt nem értem, miért csinálta, valahogy nekem ez egy csalódás volt.

Akkor ő most jó fiú vagy rossz?

2022. aug. 21. 20:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Az állatok nagyon is tisztában vannak a halállal, sőt gyászt is éreznek. Ami az animét illeti: akkor a ghouloknak akik intelligens, érző lények, éhen kéne halni, mert jaj szegény emberek? Miközben az emberek ipari mértekben gyilkolnak, nem csak élelmezési célra is? Tudom, kényelmes azzal áltatni magad hogy amiket megeszünk nem értelmes, érző lények, pedig azok: és mielőtt megkérdeznéd, nem vagyok vega, szeretem a húst, csak nem hazudok magamnak arról mi az ára annak amit eszek, bár tudom kényelmesebb lenne a homokba dugni a fejem...
2022. aug. 22. 20:09
 12/13 AlexKieninger ***** válasza:
0%
Szövegértési problémád van? Hmmm? Egyszóval se mondtam hogy érzéketlenek, amiről te beszélsz az a hiányérzetük ha elvesztik valakijüket (gázdájukat vagy a gyermeküket) akkor gyászolnak, de nem tudják mi történt az illetővel, csak tudják már nincs velük, nem tudják hogy meghalt mert nem tudják nem képesek felfogni a hálált mint fogalmat.
2022. aug. 22. 20:30
 13/13 AlexKieninger ***** válasza:
Jól van akkor maradjatok tudatlanok nekem 8 mit hisztek, azt hisztek amit csak akartok, nyugodtan pontozzatok le.
2022. aug. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!