Milyen olyan animéket vagy mangakat ismertek amiben van ilyen doktor karakter? Reszletek lent
Szóval olyan animét vagy mangát (ami lehet yaoi bl) keresek, amiben sokat szerepel egy doktor sebész, aki sokszor látja el a főszereplőket.
Olyat mint amilyen a Gangstaban, vagy a Saezuru tori wa habatakanaiban van.
Aki agyáskodik a szereplők felett, szigorú, humoros jelenetei is vannak.
A horror műfaj nem jó, inkább
Maffia vagy akció , vígjáték
Ismerem a Durarát még meg a Bakkanot,A Bungo Stray dogot, de ott nem ilyen karakter vannak.
1.
Ez amit javasoltál kissé horrorisztikus de a 2.rész pont jó volt.
De inkább olyan személyre értem, ahogy írtam is aki a sajátjaival fogalkozik csapat barátok, egy szervezet orvosa.
Nem kell,hogy főszereplő legyen.
Nem tudom pontosan miről szól a JackBlack az olyami sem jó.
Aki látta a péla animéket amit írtam ,az tudja mire gondolok.
Manga is jöhet.
Én egyáltalán nem találtam horrorisztikusnak. Bocsánatot kérek, ha neked durva volt.
#1 voltam.
Ha anyáskodó is megteszi:
Air. (Doktornővel.) Slice of life.
Clannad 2. évad ( =Clannad After Story), ez jobb, mint az első évad, a 8. részéig sokszereplős, utána inkább párkapcsolatra van kihegyezve, és igen tragikus, slice of life. Az eleje felé egy diáklány ellátja a bandatagok sebeit. A 9.résztől pedig a betegeskedő lányt látják el doktorok, nővérek időnként.
Előző kérdésre:
! SPOILER !
asszem a
Clannad After Story / 10-20. részek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!