Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek ki a leggonoszabb...

Szerintetek ki a leggonoszabb anime karakter?

Figyelt kérdés

Szerintem Zamasu (Dragon Ball Super), aki egy isten.

Mondom az érveimet:

- Zamasu képes volt megölni a saját mesterét, Gowasu-t.

- Miután ellopta Son Goku testét, képes volt meggyilkolni annak családját, egy gyereket (Goten) és egy ártatlan nőt (Chi-chi)

- Zamasu senkivel sem képes kijönni, gyűlöli az összes halandót. Éppen ezért - immár Goku Black-ként - elutazott a jövőbe, és összeállt az akkori önmagával, akivel kitalálták, megölik az összes halandót.

- Zamasu ereje a haragjában van, ez is mutatja a gyűlöletét.

Tudtok nála gonoszabbat?

2022. aug. 14. 17:15
 1/8 A kérdező kommentje:

Még valami:

Zamasu megölte a többi istent is.

2022. aug. 14. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

SPOILER!

.......

Happy Sugar Life animéből Satou legalább ennyire gonosz. De ez az anime 18 éven felülieknek való -és erős idegzetűeknek-, elmebeteg anime. (Viszont annál elgondolkodtatóbb, remek alkotás!)

(Bocsi, de légyszi írd ki nagy betűkkel mindig ilyen esetekben előre, hogy "spoiler", mert olyan is olvashatja, aki még nem látta az adott animét.)

2022. aug. 14. 17:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Ó, bocsánat ezt el is felejtettem. Csakhát már nem mai anime.

De akkor:

SPOILER! SPOILER! SPOILER! - A KÉRDÉS ALATTI LEÍRÁSBAN!!!

2022. aug. 14. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Frieza mivel jobb? ha már DB
2022. aug. 14. 22:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Frieza-nak lehetett dolgozni, fogadott maga mellé zsoldosokat.

2022. aug. 15. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:
és? MEgölte az apját , egy egész fajt kiírtott, bolygókat rombolt le, rabszolgákat tartott, stb. Szerintem sokkal kegyetlenebb karakter.
2022. aug. 15. 11:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Frieza nem ölte meg az apját, csak megtiltotta, hogy fel legyen támasztva (a Super elején, mikor őt feltámasztották). Ettől függetlenül elismerem, hogy Frieza nagyon kegyetlen, bár én Zamasu-ban nagyobb gyűlöletet látok.
2022. aug. 15. 13:49
 8/8 gucsti123 ***** válasza:
Shou Tucker
2022. aug. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!