Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Chi's sweet home - hoz hasonló...

Chi's sweet home - hoz hasonló anime?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani egy ehhez hasonló animét? Lehetőleg az állat legyen macska, vagy nyuszi. És legyen aranyos, az a fő. Köszi előre is!

#Chissweethome #Animecica
2022. aug. 14. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A Whisker Away

Egész aranyos kis anime volt, bár nem sorolnám a humor kategóriába.. Ez ilyen szomorú-romantikás kis estés film.

2022. aug. 14. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Dokyounin wa hiza: 12 rész körülire emlékszem, a főhős egy nagyon introvertált, zárkózott, szocfób huszonéves srác, aki könyveket olvas és ír, egy könyvkiadónak köldözgeti írásait, és véletlen összeakad egy macsekkal. Az állatok iránt addig közömbös volt, de a szocfóbiáján felülemelkedve megpróbál bemerészkedni az állateledel boltba is a kedvéért, ahol persze kiveri a verejték, mert az eladóval beszélgetnie kell... Sőt, egy idő után az eladó lány barátkozni kezd vele, aki szintén macskatartó, és állattartási ötletekkel is szolgál számára. Cuki macsek garanciCa. :P
2022. aug. 14. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontosítom soraim:

Doukyonin wa hiza, véletlen felcseréltem az előbb a hosszú és rövid "O"-t. Egyébként 2019-es és 12 részes.

(Aranyos macsek szereplőket tundék még írni, de azokban csak néha jelennek meg mellékszereplőként...)

2022. aug. 14. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam közben, de amiben főszereplő a macska, más nem jut eszembe, nyuszis se. Japánban ugyan van egy klasszikus anime, ami igen közkedvelt, de az robotmacskás, nem az a cukimacsek stílus (Doreaemon).

A "nyomi" Hello Kitty-t meg ne mkell bemutatni. Amennyier híres, olyan nyomi is, szerintem. Elnézést a HelloKittysektől...

Mivel azt kérted, más aranyos állatos is lehet, akkor ajánlok számodra egy szintén kodomo (kicsiknek való) animét a Chi mellé:

Binchou-tan.

Ez egy 12x10 perces animesori, gyönyörűen rajzolt természeti környezetben. A főszereplő egy superdeformed chibi-ként megrajzolt gyermek, amolyan kisiskolás forma, aki önfenntartó -ne kérdezd, miért, de a nagyijához is ritkán utazik el-, összebarátkozik más erdei gyerekekkel, akiknek vannak szülei, de neki nincs valamiért. A "SAS légitársasággal" repül a közeli városba -ambátor a sas nem annyira cuki, sőt Kígyó-szan (Hebi-san) se épp szexepilles-, ahol alkalmi melókat vállal kb 8 évesen. (Döbb.) Később egy vele egykorú lánnyal összeakad, aki szintén alkalmi melós. Olykor éhezik, mert fogy a rizs... Ugyanis a felnőttek erősebbek és az álláshirdetéseket olykor elhappolják a gyerekektől...

(Szóval 1-2 ponton költői túlzással el van nyomva szegény gyermek, magát kell eltartsa, holott van minimum egy fő nagymama, akitől kap valami sálat, de kaját nem... !Kösz nagyi, éhen döglöttem a szeretettel kötött sáladban, juhhííí!" Elvileg erkölcsi tanítást is szántak az animével, de szerintem 1-2 ponton kicsit el van szállva az erkölcsi vonatkozás...)

Idővel egyre több gyerekbarátja lesz, majd pedig közösen egy kutymorgójuk is. :P Kuty, kutty ugyan, de egy próbát megér. :) Aranyos anime kicsiknek, de széplelkű felnőttek is szerethetik. :) És két órányi csupán a teljes sori.

2022. aug. 14. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!