Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » ANIMÉSEK!!! Todorokit Bakugout...

ANIMÉSEK!!! Todorokit Bakugout vagy Midoriyát szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

2022. aug. 11. 13:58
A kérdező szavazást indított:
Bakugou
Todoroki
Midoriya
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
38%

Nekem inkább a verseny Todoroki és Bakugou között megy, Dekut egy az egyben utálom.

Bakugou személyisége tetszett, azonban a mangaka kezdi egyre jobban leépíteni azt, amiért megkedveltem. Sokkal jobban örültem volna ha egy antihőssé fejlődik ki a karaktere (vagy szimplán csak marad ugyan olyan) nem pedig azzá ami most folyik a mangában. Todoroki sem rossz karakter, de nem egy nagy durranás azonban azt kell mondjam, hogy kezdem jobban kedvelni, mint Bakugout. :/

2022. aug. 11. 14:51
 2/10 AlexKieninger ***** válasza:
23%
Én is “ Shotot „ kedvelem jobban, az isteníti hagyjátok már abba a Todorokizást az a vezetékneve barmok majd ha bejön Shoto íve, a tesóival akkor majd Fuyumit, Natsuot és Toyát is majd csak Todorokinak fogjátok hívni? Király lesz, jól ki lehet majd igazodni ki kiről beszél.
2022. aug. 13. 08:49
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es szebben nem tudnád kifejezni magad?

Úgy hívom,ahogy szeretném. Semmi közöd hozzá. 😌

2022. aug. 13. 08:52
 4/10 AlexKieninger ***** válasza:
100%
2-es vagyok, ahogy gondolod 😁
2022. aug. 13. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért animések? ez inkább BNHA rajongók, mindegy

!SPOILER!

nekem eddig Deku volt de Bakugo lett a halála megindító volt, és utána rengeteg olyan dolog derült ki róla ami szimpatikussá tette.

2022. aug. 14. 21:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Meghalt????😳😳😳
2022. aug. 14. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:

SPOILER

Egyetértek az előző válaszolóval. (bár nekem a mangában, már az elött is szimpatikus volt)

De én vagyok olyan naív, hogy hiszek abban, hogy Bakugou túl fogja élni. Hiszen Eriről se feledkezzünk meg.

"Eri's Quirk allows her to reverse a living individual's body back to a previous state, allowing her to make her target physically younger, heal injuries, and undo bodily modifications. She has even shown the ability to rewind someone's body to a point before they existed" (szerintem ez azért elég jó hír számunkra :)!)

2022. aug. 14. 22:54
 8/10 AlexKieninger ***** válasza:
63%
Jó azért Eri-re ne gondoljatok úgy hogy (mindent vissza gyógyítók meg mindent vissza javítok semmilyen tettnek sincs következménye dologként) ennyi erővel gyere Toya (Dabi) vissza változtatjuk a tested és Eri-vel a hátadon legyél te is hős mint Shoto, Eri majd úgy is semlegesíti a Quirk-öd negatív rád káros hatását.
2022. aug. 15. 05:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindet imádom, Bakugo van a harmadik helyen alapból, de Todoroki és Midoriya verseng az első kettőért. Elmondhatatlanul imádom mindegyiküket amúgy. Bakugo halálára meg nem is akarok gondolni, én optimista akarok lenni, hogy azért mégsem fogja az író kinyírni a kedvenc karakterét.. De nincs sok reményem :')
2022. aug. 17. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak is Shoutohoz megyek férjül nem érdekelnek mások ménnyi pénzért vesztegetnének meg, sémmi pénzért nem mondok le Shoutomról. 🥵🥶

Megyek szépen Japánba és meglátogatom, tudom hol lakik! Musutafu,Japán 🗾

A részleteket még kiderítem,lol 🤫🤤😅🥶🥵😎🥰💘🇯🇵🥳😉

2023. márc. 15. 01:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!