ANIMÉSEK!!! Todorokit Bakugout vagy Midoriyát szeretitek jobban?
Nekem inkább a verseny Todoroki és Bakugou között megy, Dekut egy az egyben utálom.
Bakugou személyisége tetszett, azonban a mangaka kezdi egyre jobban leépíteni azt, amiért megkedveltem. Sokkal jobban örültem volna ha egy antihőssé fejlődik ki a karaktere (vagy szimplán csak marad ugyan olyan) nem pedig azzá ami most folyik a mangában. Todoroki sem rossz karakter, de nem egy nagy durranás azonban azt kell mondjam, hogy kezdem jobban kedvelni, mint Bakugout. :/
2-es szebben nem tudnád kifejezni magad?
Úgy hívom,ahogy szeretném. Semmi közöd hozzá. 😌
Ez miért animések? ez inkább BNHA rajongók, mindegy
!SPOILER!
nekem eddig Deku volt de Bakugo lett a halála megindító volt, és utána rengeteg olyan dolog derült ki róla ami szimpatikussá tette.
SPOILER
Egyetértek az előző válaszolóval. (bár nekem a mangában, már az elött is szimpatikus volt)
De én vagyok olyan naív, hogy hiszek abban, hogy Bakugou túl fogja élni. Hiszen Eriről se feledkezzünk meg.
"Eri's Quirk allows her to reverse a living individual's body back to a previous state, allowing her to make her target physically younger, heal injuries, and undo bodily modifications. She has even shown the ability to rewind someone's body to a point before they existed" (szerintem ez azért elég jó hír számunkra :)!)
Csak is Shoutohoz megyek férjül nem érdekelnek mások ménnyi pénzért vesztegetnének meg, sémmi pénzért nem mondok le Shoutomról. 🥵🥶
Megyek szépen Japánba és meglátogatom, tudom hol lakik! Musutafu,Japán 🗾
A részleteket még kiderítem,lol 🤫🤤😅🥶🥵😎🥰💘🇯🇵🥳😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!