Overlord 4. évad?
Figyelt kérdés
Üdv. Az iránt szeretnék érdeklődi azoktól akik nézik a most futó 4. évadot hogy minőségbe hozza-e az első évad szintjét? Mert első évad volt legjobb. Második elment, a 3. pedig már csak összecsapott ... volt. Szóval megérné folytatnom vagy ez is olyan gyenge,lapos mint 3. évad?2022. aug. 9. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, folytasd.
Nem, ne folytasd.
8 szavazat
1/6 Drakula válasza:
A harmadikban konkrétan elfoglaltak egy egész királyságot. Ezt nem nevezném laposnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet elfoglaltak, de eléggé erőltetett volt a 3. évad. Első évadhoz képest semmi a 3. évad. De most nem ez a kérdés. A kérdés az az hogy hozza-e az első évad minőségét vagy sem?
2022. aug. 9. 18:08
3/6 Drakula válasza:
Szerintem hozni fogja. Ainz elindult egy új néphez, egy kisebb kisérettel és meg jelent egy ilyen farkas micsodákbol álló sereg akiket valakik küldtek, dehát lesz itt kaland össze esküvés, politika.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, akkor majd ha lemegy mind a 13 rész akkor lehet belekezdek. Köszönöm a válaszod.
2022. aug. 9. 18:38
5/6 anonim válasza:
Nekem tetszik, egyre jobban beindul. Ha tetszett alapból az Overlord, a 4. évad is be fog jönni.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Igen tetszett. Első évadot imádtam. Ezért is volt csalódás hogy a 2.ban már esett valamennyit a minőség. De még így is jó volt. De a 3. évad volt eddig a legnagyobb csalódásom, ott már "örültem hogy vége lett" érzésem volt...
2022. aug. 11. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!