Most néztem végig egy nagyon jó animét és úgy érzem semmi se elég érdekes vagy tud lekötni, hogy nézzem, volt már veled ilyen?
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 19:50
1/8 anonim válasza:
Előferdült már. Melyik volt neked az a naygon jó anime?
3/8 A kérdező kommentje:
Kaguya-sama: Love is war.
2022. aug. 7. 08:05
4/8 anonim válasza:
És ugyanebből a műfajból keresel animét?
5/8 anonim válasza:
Ne haragudj, te te írod ki sorban a kérdéseket hogy hú de zseniális, mestermű, minden szar hozzá képest? Értem én hogy reklámozni akarod, de ez már fárasztó, tolakodó (és annyira nem is nagy szám hogy megérdemelje ezt a túlpörgött rajongást)
6/8 anonim válasza:
már vagy 3 kérdést kidobtál erről az animéről, megértettük hogy szereted de mostmár elég lesz
7/8 anonim válasza:
besértődtél mert nincs istenítve amit imádsz? El kell keserítselek: nézhető, de tök átlagos..
8/8 anonim válasza:
Előfordult. A Fairy Tail után, az volt az első animém. De soriknál többször, pl a The Witcher után. Érdemes lehet teljesen más témából választani, mert akkor talán nem keresed benne az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!