Éreztél már úgy egy adott anime nézése után, hogy "te jó ég, mennyi szemét, szutyok animét néztem ezelőtt, pocsékoltam el rengeteg időt, de ez az anime már művészet, zsenialitás, mestermű"? Ha igen, melyik anime váltott ki belőled hasonló érzést?
Best favorite !!! Violet Evergarden!!!
Előtte ilyen marha hosszúakat néztem (pl. Naruto, Hunter x Hunter) amik végülis aranyosak, csak annyira lassan történt minden, higy meguntam, és inkább tanulás közben csak hallgattam őket...
Aztán most már csak úgy nézek, ha valakitől kapok egy személyes véleményt, és csak az által fogom értékelni...
Kedvenceim :
Demon Slayer
Attack on Titan
Juri on ice
Snow white with the red hair
The wolf children
Moriarty the patriot
Na ezek azok, amikree azt mondom, higy nagyon szépen van megoldva a grafikája, és a történetnek is odatettek rendesen...
Nem, és nem is kellene így hozzáállni.
Ha nem láttad előtte azt a sok "szemét, szutyok" animét, akkor nem tudnád a "művészet, zsenialitás, mestermű" animét értékelni.
Most leegyszerűsítve számokra. Ha 8-as animéket nézel, akkor egy 9-es nem lesz olyan különleges. Viszont ha már láttál mondjuk 4-es animét, akkor tudod, hogy egy 9-es ténylegesen mennyivel jobb.
Én ezért szoktam néha kifejezetten rossz animét nézni, hogy lássam milyen skálán értékelek egy animét.
Ha az év mindennapján boldog vagy, akkor valójában sosem vagy igazán boldog, mivel az a boldog állapot lesz a normális állapotod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!