Csak szerintem néz ki nagyon jól Sasori??
Figyelt kérdés
Amikor a Shippuden elején harcolt Sakurával meg a nagyival, és előbújt a bábubol, szerelem volt első látásra. Na meg utána ahogy harcolt, meg a személyisége nagyon megfogott...meg annyira menő2022. júl. 24. 18:07
2/10 anonim válasza:
Nem az ideálom, de nem néz ki rosszul.
3/10 anonim válasza:
Nekem túl gyerekes. Nekem mindig is inkább Kakashi tetszett ha Narutorol van szo.
4/10 A kérdező kommentje:
Pont ez a jó benne hogy olyan jól néz ki és közbe gyerekes mégis. Pont ez teszi őt menővé<33
2022. júl. 24. 23:27
5/10 anonim válasza:
Gondolom te írtad ki azt a kérdést is hogy szerelmi vallomást vársz tőle...
7/10 anonim válasza:
Sasorii kb. a legsemmitmondóbb tagja az Akatsukinak.. Na jó, Zetsu sokkal gagyibb! Pain és Konan, na Ők menők!!
De ha már shippuuden akkor mindenképpen Madara! Legmenőbb karakter az egész Naruto-ból!
8/10 anonim válasza:
Mindenki álljon félre, Hidan néz ki a legjobban
9/10 everlight válasza:
Sasori a legunalmasabb az Akatsukisok közül.Szépre rajzolták meg a jó szinkronhangot választottak neki,ettől elviselhetőbb,de akkor is unalmas.Ha külsőre nézzük Kakashi,Sasuke,Madara,Naruto sokkal szebbek mint Sasori
10/10 Fanta_425 válasza:
Sasori tényleg jól nézki csak a személisége szerintem szar de ha neked tetszik akkó jó neked. Szerintem 'kakashi' vagy Sasuke vagy Obito sokkal jobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!