Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit szóltok a Tomodachi Game-hez?

Mit szóltok a Tomodachi Game-hez?

Figyelt kérdés

Az imént néztem meg az utolsó, 12. részt, és itt érkezett el a sorozat a csúcspontjára, mert itt már hidegrázós volt. De amúgy lenyűgöző volt a hangulata, kőkemény pszichológiai anime volt ez, ahol mások viselkedésének elemzése, illetve a taktika nagyon fontos volt.

A főszereplő - Katagiri Yuuichi - lenyűgöző volt szerintem. Yagami Light (Death Note) és Keyaru (Redo of Healer) személyiségét véltem benne felfedezni, amik időnként nagyon kijöttek. De neki azért vannak emberi vonásai is mert ő Light-al és Keyaru-val szemben képes a barátságra.

2022. júl. 4. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten vadászok ilyen pszichológiai animékre. Jó volt, leköti az ember figyelmét, épp ilyen animékre van szükség. Szép a rajzolása, lányok különösen szépek benne.
2022. júl. 4. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, jók ezek a pszichológiai animék.

Amikor ilyesmit látok, akkor jövök rá igazán, hogy az anime és a mese két külön műfajnak is tekinthető.

A Disney-s kis hableány az mese, de a Tomodachi Game-re azonban sértő lenne azt mondani.

2022. júl. 4. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a pszicho anime, épp most indult a 2. évada a Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e című animének.
2022. júl. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!